Grotebomencheque
Image default
Aanbiedingen

De verschillen tussen soorten gordijnen

 

Hangen uw huidige gordijnen al sinds mensenheugenis voor uw ramen en bent u toe aan vernieuwing? Bekijk dan eens het aanbod van Raamdecoratie.com, een bedrijf dat in 2017 en 2018 beloond werd met een FD Gazelle Award voor snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Gratis meetservice, gratis bezorging en gratis kleurstaalservice: bij deze online webshop heeft al veel service zonder nog maar een stuiver op tafel te hebben gelegd! Maar wellicht wilt u eerst over wat voorkennis beschikken alvorens u een werknemer van dit bedrijf begroet bij u thuis. Dat kunnen we ons heel goed voorstellen. Daarom geven we in deze blog een aantal tips zodat het straks iets gemakkelijker wordt om gordijnen te kopen! 

 

Wat zijn de opties bij de aanschaf van houten gordijnen?

 

Gordijnen zijn ‘by far’ de meest gekozen vorm van raambekleding, al winnen alternatieve lamellen zoals houten jaloezieën en duo rolgordijnen de laatste jaren eveneens aan populariteit. Om erachter te komen welk gordijn bij uw kamer past, is het eerst van belang om te ontdekken met welk doel u de gordijnen wilt aanschaffen. Hebben ze vooral een sierdoel of is het van belang dat de hoeveelheid licht wordt gereduceerd in de desbetreffende kamer? Vervolgens is het van belang om te weten hoe lang de te kopen gordijnen moeten zijn. Sommigen vinden het mooi als de onderzijde van het gordijn op de vloer ligt; een ander vindt dat geen gezicht. De laatste vraag die u beantwoord moet zien te krijgen, is de vraag welke look de gordijnen moeten hebben. Houdt u meer van fijn geweven materiaal of zweert u  bij een subtiele glans? 

 

Waar kan ik terecht voor goede gordijnen? 

 

Zoals gezegd, is Raamdecoratie.com een echt begrip in de raambekledingswereld. Wat aanvankelijk begon als kleine webshop op een kamertje, is inmiddels verworden tot een serieuze partij in de lage landen. Behalve in Nederland, is dit bedrijf namelijk ook de Belgische markt aan het bestormen. Indien u meer informatie wilt, kunt u van maandag tot zaterdag contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. U kunt naar 0547 851 823 bellen of een mailtje sturen naar klantenservice@raamdecoratie.com.

 

https://www.raamdecoratie.com/