Grotebomencheque
Image default
Gezondheid

Win kostbare tijd terug in de keuken dankzij voedseletiketten van deze specialist

Bent u een trotse eigenaar van een horecazaak? Dan heeft u waarschijnlijk ook ervaren hoeveel tijd er verloren gaat aan de administratieve taken in de professionele keuken, zoals het correct labelen van uw houdbare voedselwaren. De oprichters van Cheflabels, zelf met de nodige ervaring als chef in een professionele keuken, vonden dat dit beter kon. De kostbare tijd die u kwijt bent aan het met de hand schrijven van voedseletiketten, wint u terug door gebruik te maken van de innovatieve producten van deze specialist.

Ontdek alle voordelen van de producten van deze specialist

Dankzij de mobiele app van deze specialist kunt u uw eigen voedseletiketten maken en opslaan voor de volgende keer. Print de wateroplosbare labels, met alle benodigde informatie zoals allergenen en houdbaarheid, supersnel uit dankzij de speciaal ontwikkelde labelprinter van deze specialist. U zult merken dat er geen tijd meer verloren gaat aan het handmatig schrijven van voedseletiketten en het verwijderen van lijmresten die andere labels achterlaten. Start met supersnel en efficiënt werken in uw keuken. Alle medewerkers van uw horecazaak met deze app kunnen gebruikmaken van het printen van de wateroplosbare labels of de andere functies. Maakt u geen gebruik van een smartphone of tablet in de keuken? Probeer dan de desktopversie van Cheflabels, voorzien van dezelfde functies als onze mobiele app. Houd al uw eigen voedseletiketten bij de hand en werk voortaan efficiënter dan ooit.

Bekijk online het assortiment van dit innovatief en jong bedrijf

Bekijk vandaag nog het ruime assortiment van deze specialist en kies de voedseletiketten die het beste passen bij de werkwijze van uw keuken. Kies uit wateroplosbare etiketten of ga voor de labels die voldoen aan de laatste HACCP-richtlijnen. Heeft u een vraag over de vernieuwende producten of voedseletiketten van deze specialist? Zij staan u graag te woord. Ga naar de website van deze specialist voor de contactgegevens. U wordt door het enthousiaste personeel van dit bedrijf verder geholpen.

https://www.cheflabels.nl/