Grotebomencheque
Image default
Zorg

Zorgverzekeraar in regio Salland

Bent u inwoner van Gelderland of Overijssel en op zoek naar een zorgverzekeraar die echt voor u klaarstaat? Dan kunt u kiezen voor een zorgverzekering van Salland. Onze prioriteit ligt bij onze klanten en bij de kwaliteit van de zorg. We doen er dan ook alles aan om goede zorg mogelijk te maken voor iedereen. Bijvoorbeeld door onze zorgpremie eerlijk te houden en door mee te zoeken naar een goede behandelaar bij u in de buurt. Maar we investeren ook een deel van uw zorgpremie in diverse belangrijke zorginitiatieven in de regio. Iedereen is immers gebaat bij goede zorg dichtbij.  

Eerlijke premie met collectiviteit zorgverzekering

Door uw zorgverzekering collectief af te sluiten kunt u profiteren van korting op uw maandelijkse premie. Bent u werkzaam bij een bedrijf waar Salland een contract mee heeft afgesloten, dan komt u in aanmerking voor collectiviteitskorting. Ook met verschillende verenigingen in de regio hebben we afspraken gemaakt. Als u hiervan lid bent, dan kunt u via uw vereniging een collectiviteit zorgverzekering afsluiten. U ontvangt dan niet alleen korting op de premie van uw (aanvullende) verzekering, maar kunt ook gebruik maken van andere voordelen. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze website.

Orthodontie verzekering afsluiten

Heeft uw kind volgend jaar een beugel nodig? Dan kan het verstandig zijn om een tandartsverzekering af te sluiten die (een deel van) de kosten hiervoor vergoed. Een aparte orthodontie verzekering is er niet, maar bij Salland heeft u wel de keuze uit drie tandartsverzekeringen. Hiermee worden de kosten voor de orthodontist vergoed voor kinderen tot 18 jaar. Heeft u als volwassene een behandeling nodig bij de orthodontist? Dan krijgt u de kosten hiervoor alleen vergoed in bijzondere gevallen. Een overzicht hiervan staat op onze website, maar u kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.

https://www.salland.nl/