Grotebomencheque
Image default
Woningen

Een verzorgingshuis in Groningen waar een comfortabel leven centraal staat

Bent u op zoek naar een verzorgingshuis in Groningen voor uzelf, uw ouders of grootouders? Dan vindt u geen betere locatie dan De Leyhoeve. Hier vindt u alle voorzieningen en het maximale comfort om van het leven te blijven genieten. Dit verzorgingshuis in Groningen beschikt over luxe en praktisch ingerichte zorgsuites voor personen boven de 55 jaar en een uitgebreide brasserie waar u heerlijk kunt genieten. Echtparen kunnen hier perfect samenwonen en ieder individu ontvangt de zorg die hij of zij nodig heeft. Deze zorg op maat is dan ook een groot voordeel van een huisvesting bij De Leyhoeve. Kortom: hier blijft u samen met uw partner leven zoals u het gewend bent, maar dan in een omgeving waarin u zich volledig op uw gemak voelt.

De voordelen van dit verzorgingshuis

Het komt voor dat u, uw ouders of grootouders op een dag niet meer zelfstandig (samen) kunnen blijven wonen. Op zo’n moment is het belangrijk om een verzorgingshuis te vinden waar de kwaliteit van leven niet verslechtert. Minder zelfstandigheid en een verminderd leefcomfort zijn vaak de redenen dat ouderen niet graag naar een verzorgingshuis willen. De Leyhoeve is een verzorgingshuis in Groningen dat die zorgen volledig wegneemt, waarmee ze zich in Nederland sterk onderscheiden. Bovendien kunnen de zorgsuites helemaal naar wens worden aangepast en ingericht. Dit betekent dat een oudere of een echtpaar niet in een standaard appartement terechtkomt, maar juist in een omgeving die volledig het gevoel van thuis opwekt. Het personeel staat op ieder moment klaar om de zorg te verlenen die nodig is.

Een brasserie in Groningen waar u heerlijk ontspant

Een mooie en veelzijdige omgeving is uiteraard ook niet onbelangrijk wanneer iemand intrekt in een verzorgingshuis. U vindt hier bijvoorbeeld een brasserie met de beste koffie in Groningen. Hier kunt u ook heerlijk lunchen en dineren of gewoon een lekker drankje nuttigen. Deze brasserie van dit verzorgingshuis in Groningen is voor ouderen dan ook altijd een geschikte plek om te genieten van hun oude dag of om een gezellige middag met familie te beleven. De bijbehorende zaal is bovendien af te huren voor evenementen. Bent u nieuwsgierig naar de suites en faciliteiten van De Leyhoeve? Maak dan gerust een afspraak voor een persoonlijke rondleiding.