Grotebomencheque
Image default
Hobby en vrije tijd

Geboorte Horoscoop uitleg

Ik praat hier veel overgeboortekaarten van sterrenbeeld Weegschaal , dus als je je afvraagt waar het allemaal om draait, is dit artikel iets voor jou. De geboorte astrologie, is gebaseerd op het opstellen van een geocentrische horoscoop, bv.  of , die de posities van de sterren en sterrenbeelden in kaart brengt met de aarde als middelpunt. Meer in het bijzonder wordt in de geboorte astrologie de kaart opgesteld op basis van de tijd van iemands geboorte en hun locatie op de planeet.

Deze geboortehoroscoop dient op zijn beurt als een soort astrologische vingerafdruk voor het individu. Net als vingerafdrukken is iemands geboortehoroscoop hoogst uniek en individueel, en in de handen van een bekwame astroloog kan deze gebruikt worden om zeer gedetailleerde informatie over hun persoonlijkheid en onder psychologie te onthullen.

De astrologie van horoscoop Schorpioen

Een grondige lezing over astrologische astrologie zal u veel vertellen over hoe een persoon omgaat met het leven, of het nu gaat om het gezinsleven en opgroeien, hun carrière en hoe zij omgaan met geld / financiën, hun benadering van liefde en romantiek, of hoe zij kampen met leven en dood . Natale astrologie kan ons ook waarschuwen voor verborgen kwesties die ons succes kunnen belemmeren, of onze aandacht kunnen vestigen op gebieden van ons persoonlijke of professionele leven waaraan moet worden gewerkt.

Bezorgd dat je te veel tijd besteedt aan feesten en genieten van het goede leven, en werken voelt als een hele klus? Krijg een geboorte lezing en kijk naar wat er gebeurt met Venus en je 5e en 10e huis, je krijgt waardevolle inzichten.

Ben je ongemakkelijk verliefd? Heb je het gevoel dat je hersens je romance verpest? Bekijk wat er gebeurde met Mercurius en Venus in je geboortekaart en piek in het 7e huis.

Helpt die felbegeerde promotie je aan je voorbij trekken? Heb je het gevoel dat je succes voor de gek gehouden wordt? Zoek een kopie van je geboortekaart en bekijk wat er gebeurde met Jupiter toen je werd geboren; terwijl je toch bezig bent, kijk ook eens naar je 2e huis.

Vergeet niet dat, als het gaat om geboorte astrologie van sterrenbeeld Boogschutter, tijd is van het grootste belang; de meest nauwkeurige en gedetailleerde geboorte-uitlezingen kunnen alleen worden bereikt als de precieze geboorte van een persoon bekend is. Hoe verder de geboortetijd is (en laat je niet misleiden, een paar minuten kan een groot verschil maken!), Hoe minder nauwkeurig de uitlezing zal zijn.

En begin niet te denken dat de sterren de loop van je leven hebben voorbestemd. Dat is zeker niet het geval. Het enige dat de sterren doen, is erop wijzen wat voor soort natuurlijke krachten al aan het werk zijn in je leven.

Als je het nieuws controleert en hoort dat een koude voorkant en een warme voorkant elkaar gaan ontmoeten en zware regenbuien veroorzaken, wil dat nog niet zeggen dat je bent voorbestemd om ernat van te worden. Aan het eind van de dag zijn dit natuurlijke krachten en bent u een mens met kracht om te kiezen hoe u met dergelijke natuurlijke krachten omgaat en reageert. Je geboortehoroscoop helpt alleen de weg te wijzen.

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/