Grotebomencheque
Image default
Particuliere dienstverlening

Maak snel een afspraak bij deze tandarts die volledige narcose aanbiedt

Medische behandelingen verbeteren meer en meer en dat geldt net zo voor tandartsbehandelingen. Waar vroeger vaak verdoving niet eens mogelijk was, kunt u tegenwoordig uw behandeling bij de tandarts volledig onder narcose doorbrengen. Dit betekent dat u in slaap wordt gebracht, waarna u helemaal niets merkt van wat de tandarts bij u uitvoert. Vooral voor mensen met grote tandartsangst is deze optie erg prettig. Zij voelen hierdoor namelijk geen angst meer tijdens de behandeling. Als u in Deventer of omstreken woont en u zoekt een tandarts die uw behandeling onder volledige narcose kan uitvoeren, dan is Tandartsenpraktijk St. Jozef een fijne praktijk waar u terechtkunt. Zij hebben al vele patiënten, of zij nu angstig zijn of niet, aan een gezond en schoon gebit geholpen.

Kies voor narcose bij diverse ingrepen

Zodra er een ingreep plaats moet vinden, heeft u de mogelijkheid om voor volledige narcose te kiezen bij deze tandarts in Deventer. Het maakt in dit geval niet uit of het gaat om het vullen van een gaatje, het trekken van een kies of een wortelkanaalbehandeling. De tandarts zal eerst uitleggen wat de volledige narcose inhoudt en wat hij vervolgens bij u gaat doen. U wordt vervolgens door middel van een apparaat, dat is aangesloten aan een computer, in slaap gebracht. Zit de behandeling erop? Dan bent u vaak binnen een uurtje weer bijgekomen. Het is zeer aan te raden om een naaste te vragen om u op te komen halen en thuis te komen brengen, want u mag de eerste 24 uur na de behandeling nog niet deelnemen aan het verkeer.

Plan uw bezoek snel in

Te lang wachten met een tandartsbezoek kan op de korte én lange termijn complicaties opleveren. Iets waar u natuurlijk liever niet op zit te wachten! Plan daarom zo snel mogelijk uw bezoek in bij de tandarts van deze moderne en kleinschalige praktijk in Deventer. De assistente zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk terechtkunt.