Grotebomencheque
Image default
Particuliere dienstverlening

Waarom kiezen voor een zandcementvloer?

Kent u de vele voordelen van de zandcementvloer al? Een zandcementvloer is een type vloer dat de basis vormt voor woningen en onderdeel van de fundatie uitmaakt. Dit type vloer is eigenlijk een overgangslaag: een solide basis waarop u andere vormen van vloerbedekking kunt plaatsen. Kies voor tapijt, hout of tegels: de mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt. Een groot voordeel van een zandcementvloer van Multi Vloeren Brabant is dat u hierin ook vloerverwarming kunt laten installeren. Mocht u vragen hebben over de aanleg en werking van een vloer van zandcement, of wellicht over het infrezen van de dekvloer, neem dan vrijblijvend contact op met deze specialist. Op de website vindt u overigens ook een aantal brochures met informatie. Het infrezen van de dekvloer biedt ook tal van mogelijkheden voor uw pand.

Wat zijn de voordelen van een vloer van zandcement?

De vloer van zandcement stelt u in staat om vloerverwarming te installeren. In de woningbouw is dit de meest gekozen basis. Vloerverwarmingselementen installeren in de zandcementvloer is relatief eenvoudig. Dat geldt ook voor het aanbrengen van leidingen. De dekvloer is meestal zwevend: deze ligt los van de onderste laag en biedt ruimte voor het aanbrengen van isolatiemateriaal. Dankzij de zwevende functie kan de vloer krimpen en uitzetten zonder dat dit echt tot schade leidt. Multi Vloeren Brabant stort vloeren voor een bescheiden prijsje. Het infrezen van de dekvloer hoeft evenmin veel te kosten. Een offerte aanvragen kan op de website van het bedrijf.

Een specialist die goede service levert

Bovenstaande specialist is uitstekend in staat tot infrezen van een dekvloer. Hiervoor wordt een eigen vrachtwagen gebruikt. Water is het enige dat nodig is om de motor draaiende te houden. De grondstoffen worden verder volledig verzorgd. Ook zorgt het bedrijf ervoor dat ze de vloer na de werkzaamheden netjes achterlaten. Dat is onderdeel van de hoogwaardige service die u van het bedrijf mag verwachten.