Grotebomencheque
Image default
Toerisme

Overnachten in Overijssel

De wijzen gaan naar het oosten. Want in het oosten van ons land vind je een provincie, waar enorm veel te doen en te ontdekken valt. Overijssel is lekker dichtbij, maar een bezoek aan onze provincie opent een heel nieuwe wereld aan mogelijkheden voor je.

De goede bereikbaarheid van Overijssel is een enorm voordeel. In slechts een paar uurtjes rijden ben je in Overijssel voor een bezoek aan een van de prachtige natuurgebieden, of voor een citytrip. Maar die goede bereikbaarheid kan ook een nadeel zijn. Want doordat het zo dichtbij voelt, komt het misschien niet eens in je op om in Overijssel te overnachten. Terwijl het eigenlijk zo een enorme no brainer is.

Lekker relaxt overnachten

Door te overnachten in Overijssel, kun je jezelf eens lekker verwennen. Na een heerlijke dag wandelen of fietsen langs de vele landgoederen bezoek je een van de restaurants voor het avondeten. De restaurants zijn voortreffelijk, of je nu kiest voor het kleine budgetrestaurantje, of voor een Michelin-restaurant.

Na de overheerlijke maaltijd maak je nog een korte relaxte wandeling. Vervolgens trek je je terug in het hotel, je bed & breakfast of de camping waar je heerlijk in elkaars armen in slaap valt.

En de volgende dag? Dan wordt je wakker wanneer je er zin in hebt, neem je in alle rust een kop stevige koffie en geniet je een stevig ontbijt. Er wacht een hele nieuwe dag aan ontdekkingen op je.

Waar overnachten in Overijssel?

Het zal weinig overtuigingskracht kosten om je te laten inzien dat overnachten in Overijssel een goed idee is. Alleen… waar dan? Op www.visitoost.n l hebben we een handig overzicht van de vele accommodaties in onze provincie. Of je nu wilt overnachten in een hotel, op een bungalowpark, in een B&B of in een trekkershut; in Overijssel kan het. Dankzij het handige filter zoek je precies de overnachtingsmogelijkheden die bij je passen. Ook kun je kiezen voor accommodaties met een specifieke ligging, bijvoorbeeld in het centrum of juist landelijk. En kom je met het OV? Dan is het handig dat je ook de keuze hebt alleen de plekken te zien waar je op loopafstand van het station kunt overnachten.

Kijk eens, in alle rust, op www.visitoost.nl voor de mogelijkheden om te overnachten in Overijssel. We hebben er alle vertrouwen in dat er iets voor je tussen zit. Boek direct. Je zult zien dat je gastvrij ontvangen wordt en dat je jezelf in Overijssel meteen helemaal thuis voelt.