Grotebomencheque
Image default
Toerisme

Overnachten in Twente

In dit artikel willen we je overtuigen dat het een goed idee is om eens te komen overnachten in Twente. Want ja, we zijn goed bereikbaar voor een dagtrip. Maar wij vinden dat we heel veel meer te bieden hebben en dat er maar één ding leuker is dan een dagtripje naar Twente. Inderdaad, een meerdaags verblijf in Twente.

Rust

In Twente hebben we iets in overvloed waar de rest van Nederland naar snakt. Rust. Dat gejaagde, de herrie en de drukte die in andere delen van het land zo normaal zijn, daar doen we niet aan. Wij doen het rustig aan. De Tukker laat zich niet gek maken. Als je komt overnachten in Twente, zul je heerlijk slapen.

Natuur, heel veel natuur

Duizenden kilometers wandel- en fietsroutes voeren je door een enorm aantal natuurgebieden en landschappen. Onderweg kom je langs landgoederen en oude kastelen. De natuur in Twente is een waar feest voor de zintuigen.

Kunst en cultuur

Is je weekend niet compleet zonder een boeiend museum of een prikkelend optreden? Dan moet je zeker naar Twente komen. Van kunsthistorisch museum tot wetenschap, van ballet tot caberet, het culturele en kunstzinnige aanbod in Twente is reden genoeg om een paar overnachtingen achter elkaar te boeken. Er is immers zó veel te ervaren!

Actief en sportief

Onderneem je graag spannende dingen? Kom dan naar Twente voor een scala aan sportieve en outdoor activiteiten. Van boerengolf tot pitch&putt. Van klimbos tot outdoor challenge park. Na zo een actieve dag is het fijn om in de buurt te kunnen overnachten. Dan begin je de dag erna lekker uitgerust aan de thuisreis.

Stedentrip? Gewoon in Twente

Parijs? Londen? Warschau? Brussel? Berlijn? Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. In Twente zijn we lekker nuchter. Behalve over onze steden, daar zijn we maar wát trots op. Enschede, Almelo, het kunststadje Ootmaarsum en Diepenheim lenen zich prima voor een kleine stedentrip. En ja, je kunt hier ook prima overnachten.

Hotelkamers voor iedereen

Je ziet, in Twente hebben we alles. En ja, ook hotelkamers. Of B&B’s. Of lodges, campings en bungalowparken. Hoe jij het wilt hebben, zo kun je het krijgen. Overnachten in Twente is helemaal zoals jij het wilt. Benieuwd naar wat Twente allemaal te bieden heeft? Kijk dan eens op www.visittwente.nl