Grotebomencheque
Image default
Auto's en Motoren

123-Theorie geeft de beste auto theoriecursus in Breda

Wil jij graag hulp krijgen bij het aanleren van de auto theorie en dan natuurlijk het liefst op een efficiënte en snelle manier? En zoek jij die hulp in of rondom jouw woonplaats Breda? Kom dan naar 123-Theorie! Wij leren jou zo goed de theorie in 1 dag in Breda aan dat je in 1x zal slagen voor het CBR examen. En dat zonder boeken en al te veel inspanning voor jou!

Hoe leren wij jou de theorie aan?

Dat doen we op een zeer unieke manier. Allereerst krijg je een uitstekende les van één van onze docenten. Alle docenten die bij ons werken hebben een goede opleiding en een gezonde dosis aan ervaring. Snap je het even niet of gaat de les iets te snel voor je? Geef het aan, de docent zorgt ervoor dat je het tempo bij kunt houden en de stof die je niet begrijpt extra uitgelegd wordt. Daarom is onze cursus ook zeer geschikt wanneer je de Nederlandse taal niet optimaal onder de knie hebt, je ADHD of concentratieproblemen hebt of heel erg zenuwachtig bent voor het examen.

Met slimme trucjes, fijne ezelsbruggetjes en handige tips zorgt de docent ervoor dat je echt niks meer aan theorie vergeet. En we leren je geen onzin dingen aan. Alleen de stof die je moet kennen voor het examen wordt door ons behandeld. Om ervoor te zorgen dat je de verschillende vraagstellingen en type vragen die op het CBR examen voorkomen van te voren eigen kunt maken laten we je oefenen met oefenexamens. En je maakt alle vragen niet alleen eigen, van oefenen wordt je nog beter!  

De theoriecursus is te volgen in verschillende steden

Natuurlijk geven wij de theoriecursus niet alleen in Breda. Je kan ook onze cursus auto theorie in 1 dag in Rotterdam, Leeuwarden, Amsterdam, Zwolle en nog veel meer steden volgen.

Inschrijven voor een theoriecursus kan gewoon via onze site. Check waar we in jouw woonomgeving een cursus geven en kies vervolgens uit meerdere data in onze agenda. Heb je nog vragen? Je mag ons altijd bellen, mailen, appen of met ons chatten.

https://www.123-theorie.nl/