Grotebomencheque
Image default
Auto's en Motoren

Kamerplanten kopen, rechtstreeks uit de kas

Wilt u verse kamerplanten kopen rechtstreeks uit de kas? Dat kan! Koop planten voor binnen, planten voor buiten (tuinplanten) en diverse andere flora zoals bloemen in de webwinkel van De Kamerplanten Shop. Bestellingen komen rechtstreeks bij de kweker binnen en worden verstuurd vanuit de kas.

Verser dan de Kamerplanten shop wordt het niet

Echt verse kamerplanten kopen is een lastig karwei. Vaak staan de planten al lange tijd in de etalage bij de bloemenwinkel of andere aanbieder en staan meestal in alles behalve ideale omstandigheden. Het zou natuurlijk altijd ideaal zijn om je planten te kopen bij de kweker, maar dat is als consument vaak lastig. Niet alleen heeft een kweker een vaak beperkt aanbod, ook is het als particulier niet altijd mogelijk om überhaupt bij een kweker te kunnen kopen.

Wanneer je planten besteld in de webshop van de Kamerplanten Shop ben je verzekert van de meest gezonde, verse planten omdat deze rechtstreeks vanaf 50 kwekerijen door Europa worden verzonden. In tegenstelling tot planten bij handelaren hebben de planten van De Kamerplanten Shop niet veel geleden omdat deze veel minder transport- en opslagtijd hebben hoeven te doorstaan. Ondanks rechtstreeks vervoer naar de klant vanaf de kweker heb je bestellingen toch altijd binnen 1-3 werkdagen in huis.

Duurzaam planten kopen

Behalve dat de Kamerplanten Shop voor elke bestelling een boom doneert aan de non-profit organisatie Trees.org, is de transportpartner van PostNL ook actief bezig met duurzaam transport. Uw bestelling wordt door het planten van een nieuwe boom op ten duur co2 neutraal en draagt bij aan een beter klimaat.

Solide verpakking om planten en bloemen

Bestellingen worden door de kwekers ingepakt in exclusief en stevig verpakkingsmateriaal. Door deze premium verpakking is de kans op schade tijdens transport minimaal. Wanneer u een boeket koopt bij De Kamerplanten Shop is de verpakking zelfs voorzien van een vochtig zakje om de onderkant van het boeket zodat de bloemen niet droog komen te staan.

Volg uw bestelling van de Kamerplanten webshop

Wanneer u besteld bij de Kamerplanten Shop ontvangt u een factuur per mail zodra de bestelling binnen is gekomen bij de kwekerij. Zodra de kwekerij de bestelling aanmeld voor verzending ontvangt u per mail een Track en Trace code zodat u in de gaten kunt houden wanneer uw planten en of bloemen bezorgd gaan worden. Bent u niet thuis? Geen probleem want de bloemen en planten kunnen door de goede verpakking makkelijk een paar uurtjes langer zonder licht.