Grotebomencheque
Image default
Auto's en Motoren

Heb je een groepstaxi nodig?

In Nederland wordt er heel veel gebruik gemaakt van taxi’s. Er wordt ook heel veel gebruik gemaakt van taxi’s door groepen. Groepen maken er veel gebruik van, omdat ze bijvoorbeeld in een groep zijn gaan stappen. Als je in een groep bent dan is het handig om gebruik te maken van deze service. Zo kan je bijvoorbeeld samen gezellig naar jouw bestemming gaan. Of dan nou een restaurant of een club is maakt helemaal niet uit. Je kan overal naartoe gebracht worden. Ga jij bijvoorbeeld met een grote familie op vakantie? Dan kan je ook in die grote groep naar de luchthaven gebracht worden. 

Hoeveel mensen passen er in het busje?

In het busje waarmee gereden wordt passen 8 mensen. Als je met een grotere groep bent dan is het mogelijk om meerdere busjes in te schakelen. Vtm is overal inzetbaar en kan jouw groep overal naartoe brengen, ook naar luchthavens. Als je naar een luchthaven wilt gaan is het wel belangrijk dat je aangeeft met hoeveel personen je bent, en hoeveel bagage je hebt. Zo kan daar rekening mee worden gehouden. Je wilt natuurlijk niet dat ze voor je deur staan en dat je er dan achter komt dat er niet genoeg plek is.

Is Vtm taxi elke dag beschikbaar?

Een taxi is heel erg belangrijk voor mensen. Het wordt elke dag wel gebruikt. Daarom is het handig als je als bedrijf elke dag geopend bent. Vtm taxi is op elk moment van de dag geopend. Ook in de nacht. Ze zijn niet alleen elk moment van de dag geopend, maar ook op elke dag van de week. Mensen hebben altijd wel vervoer nodig. In het weekend en doordeweeks. Misschien ben je op een zaterdag gaan stappen met je vrienden en heb je vervoer nodig laat in de nacht. Dan kun je altijd nog terecht bij Vtm taxi.