Grotebomencheque
Image default
Verbouwen

Bij deze vloerenspecialist vindt u houten vloeren voor uw woning in Noord-Brabant van hoge kwaliteit

Is uw vloer beschadigd? Of zoekt u een vloer voor in uw nieuwe woning? De aankoop van een vloer is een erg lastige keuze. Er zijn veel verschillende vloeren en het is belangrijk dat u een vloer kiest die bij u past. Laat u dus goed adviseren. Dit is mogelijk bij Van der Heijden Vloeren uit Nuland in Noord-Brabant, dé specialist in houten vloeren en pvc-vloeren. Maar ook kunt u hier terecht voor vloeren van natuursteen, laminaat of tegels.

Meer dan alleen een winkel

Van der Heijden Vloeren is een vloerenwinkel in Nuland, Noord-Brabant. Maar eigenlijk is het meer dan een winkel. U kunt hier terecht voor professionele adviesgesprekken, waarin u uitgebreid wordt geadviseerd over de verschillende mogelijkheden wat betreft onder andere houten vloeren of pvc-vloeren voor uw woning in Noord-Brabant. Als u een keuze gemaakt heeft, biedt deze expert de mogelijkheid om de vloer bij u aan te leggen, maar als u de houten vloeren of pvc-vloeren liever zelf aanlegt bij uw woning in Noord-Brabant, kan dat ook. U krijgt dan indien gewenst een uitgebreid en gedetailleerd stappenplan opgestuurd.

Ook nazorg wordt geregeld door deze expert

Deze expert biedt naast het leggen van vloeren ook nazorg van de vloeren aan, zodat u zelf helemaal niets meer aan de vloer hoeft te doen. Als de vloer eenmaal ligt, hoeft er ook geen onderhoud meer te gebeuren. U hoeft de vloer dus niet te lakken of iets dergelijks. Het enige wat u moet doen, is de vloer goed schoonhouden. Gelukkig zijn de vloeren waterbestendig en gaat er dus met een dweil overheen.

Geniet van uitstekende service

Van der Heijden Vloeren heet u bij binnenkomst een warm welkom en biedt u tijdens het adviesgesprek een kop koffie of thee aan. Er wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met uw wensen. Deze vloerenspecialist staat open voor uw ideeën en weet hier creatief mee om te gaan. De medewerkers doen er alles aan om u de perfecte vloer te geven. Bespreek daarom de mogelijkheden met hen en profiteer van diverse voordelen.