Grotebomencheque
Image default
Verbouwen

Uw trap laten maken door een specialist

Om uw trap te laten maken of een nieuwe trap te laten bouwen, is het belangrijk dat u een echte specialist inschakelt. U wilt natuurlijk dat uw trap er netjes uit komt te zien en voldoet aan al uw wensen. Schakel daarom Timmerbedrijf Schenning in. Dit bedrijf uit Eersel heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het produceren en repareren van niet alleen trappen, maar ook ramen, deuren en kozijnen. Daarnaast bent u voor andere timmerwerken, zoals schuur-en schaafwerk, architraven en het zetten van plinten bij hen aan het goede adres.

Dit bedrijf biedt trappen van goede kwaliteit

Bij Timmerbedrijf Schenning worden de trappen met de hand gemaakt wat zorgt voor een goede kwaliteit. U kunt zelf kiezen welk soort trap u wilt. Gaat u bijvoorbeeld voor een vuren of eiken trap? Wilt u een moderne of liever een klassieke uitstraling? Het is allemaal mogelijk! Alles wordt in goed overleg gedaan. Zo krijgt u een trap die helemaal aansluit bij uw wensen en interieur. De medewerkers van dit bedrijf komen vooraf bij u langs om alles op te meten. Zo weten ze hoe groot de trap moet worden. Alle vervolgstappen worden ook door Timmerbedrijf Schenning verzorgd. Dit betekent het uittekenen, het maken en het plaatsen van de trap. Is uw huidige trap kapot en wilt u deze laten maken? Ook daar kan deze specialist u bij helpen. Ze komen bij u langs, kijken wat er gemaakt moet worden en maken een offerte op. Zo weet u waar u aan toe bent.

Profiteer van kwalitatieve producten tegen een voordelige prijs

Bij Timmerbedrijf Schenning kunt u dus voor allerlei timmerwerken terecht! Hierbij bieden ze ook nog eens de beste service. Zo is de levertijd van producten kort, zijn alle producten van zeer hoge kwaliteit, maar is de prijs wel voordelig. Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dus. Wilt u uw trap laten maken of heeft andere vragen? Neem dan contact op met Timmerbedrijf Schenning.

https://timmerbedrijfschenning.nl