Grotebomencheque
Image default
Electronica en Computers

Printplaat laten maken: de voordelen

Wanneer je als bedrijf een PCB moet laten maken dan is het moeilijk om een bedrijf te vinden waar alle componenten gemakkelijk kunnen worden geregeld. Bij Confed staat efficiëntie, zorgvuldigheid en snelheid centraal. Wanneer je een specifieke PCB nodig hebt met SMT of THT componenten verzorgt Confed het hele proces van ontwerp, productie en logistiek. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

Printplaat laten maken door Confed

Wanneer je kiest om een printpraat te laten maken bij een bedrijf zoals Confed dan kan je er op rekenen dat de specialisten een printplaat ontwerpen die precies past bij het product dat je wilt maken. Voor sommige mensen is het compact zijn van printplaten belangrijk omdat ze in kleine ruimtes moeten passen en in sommige gevallen is het nodig dat de printplaat aan bepaalde afmetingen moet voldoen. In de ontwerpfase creëert het team een printplaat dat volledig voldoet aan de eisen gesteld door je bedrijf of team. Een printplaat laten maken is dus de juiste keuze. 

Wanneer het ontwerp van de printplaat is goedgekeurd wordt deze volledig nagekeken in de vorm van tests door een fysieke prototype te creëren. Door middel van de tests kunnen we er zeker van zijn dat de printplaat volledig werkt zoals gevraagd door je bedrijf. Je wilt immers voorkomen dat er een serie aan printplaten wordt geprint die uiteindelijk niet blijken te werken. Door middel van verschillende tests door ons team van experts voorkomen wij deze situatie en zorgen wij er voor dat je precies de print plaat krijgt waar je naar op zoek bent.

Door veel logistieke connecties hebben wij bij Confed de mogelijkheid om elektrische componenten in te kopen en de logistieke afhandeling te regelen. Een groot netwerk aan verschillende leveranciers zorgt er voor dat wij de benodigde componenten zonder zorgen kunnen voorzien. Daarnaast voeren wij revisies door wanneer dit nodig is en verzorgen wij een PCB ontwerp waar we beiden trots op kunnen zijn. Een PCB laten maken zorgt er voor dat ze zorgen volledig uit je handen worden genomen en je kan focussen op belangrijke processen tijdens de productie.  

Het streven van Confed

Natuurlijk is de prioriteit van ons bedrijf om een printplaat te leveren die volledig werkt in de manier die je verwacht. Daarnaast proberen wij zo snel mogelijk een product te leveren van hoogwaardige kwaliteit. We houden ons team van 8 engineers tevreden door de werkdruk zo laag mogelijk te halen en een prettige fysieke omgeving te voorzien. Ons team staat klaar voor uitdagingen vanuit elke branche!

Wij verzorgen het hele proces van begin tot eind en hopen hierdoor alle eisen van onze klant toe te passen aan ons product. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk maar de gezondheid van onze medewerkers is het belangrijkst. Ben je van plan om een pcb te laten maken dan is Confed zeker de juiste keuze. Bekijk hier de website van Confed en laat snel je PCB maken!

https://www.confed.eu/