Grotebomencheque
Image default
Auto's en Motoren

Rolstoelauto’s: hoe kies je de juiste

Wil je een rolstoelauto kopen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze organisatie heeft meerdere rolstoelauto’s ter beschikking en staat voor je klaar om te helpen met de juiste keuze maken. Je kunt gratis een proefrit maken met verschillende voertuigen, zodat je zelf kunt aanvoelen hoe het is om in de rolstoelauto te zitten of zelfs te rijden. Daarnaast zul je advies krijgen van de experts over wat de beste keuze of keuzes zijn die je kunt maken voor jouw situatie.

 

Voordelen van de rolstoelauto’s

Deze rolstoelauto’s hebben een verlaagde bodem, waardoor veel voordelen en gemakken gebracht worden. Allereerst kan de rolstoel rechtop staan, terwijl andere rolstoelauto’s de rolstoel vaak alleen kunnen vervoeren als deze schuin staan. Daarnaast kun je vanuit je rolstoel veel beter op de weg kijken, waar je normaal gesproken meer van de binnenkant van de auto ziet dan van de omgeving. De verlaagde bodem is van roestvrijstaal met daar overheen tapijt. Het is dus stevig, maar dempt ook omgevingsgeluid.

 

Wat past bij mij

Je kunt de rolstoelauto’s kopen, maar kunt ook kiezen om te leasen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden tot het aanschaffen van occasions, die lager liggen qua prijs. Er zijn rolstoelauto’s van Fiat, Volkswagen, Opel, Nissan, Ford, Citroën, Peugeot, Renault en Mercedes. Laat je adviseren door de experts en doe een gratis proefrit via deze website om erachter te komen wat het beste bij jou past.

https://www.freedomautoaanpassingen.nl/rolstoelauto/