Grotebomencheque
Image default
Auto's en Motoren

Uw bedrijfswagen verkopen doet u eenvoudig via deze website

Wanneer uw bedrijfswagen te oud wordt en het tijd is voor een nieuwe wilt u de oude natuurlijk tegen een zo hoog mogelijke prijs verkopen. Het gemakkelijkst is om de auto in te ruilen voor een nieuwe bij de garage, maar dan krijgt u er niet altijd veel voor terug. De garage wilt uw auto immers met winst kunnen verkopen. Daarnaast voelt u zich misschien verplicht om de auto tegen het geboden bedrag te verkopen, omdat u bij dezelfde garage de nieuwe koopt. Dat is niet zo wanneer u ervoor kiest om uw bedrijfswagen te verkopen via Verkoopsneluwauto.nl. U kunt eenvoudig uw gegevens en kenteken achterlaten op de website of telefonisch aan hen doorgeven. Vervolgens taxeren zij uw auto en brengen ze een bod uit. U kiest uiteindelijk zelf of u hiermee akkoord gaat en doordat dit op afstand verloopt, voelt u zich minder snel verplicht om op het bod in te gaan. Zo kunt u zeker het meeste uit de verkoop van uw bedrijfswagen halen.

Maak gebruik van de ophaalservice en verkoop zorgeloos uw auto

Een andere reden om uw bedrijfsauto via Verkoopsneluwauto.nl te verkopen, is het gemak van de service van dit bedrijf. Wanneer u het bod accepteert, wordt uw bedrijfswagen namelijk binnen enkele uren al opgehaald en dit is geheel kosteloos. Vervolgens ontvangt u het afgesproken bedrag voor de auto en ontvangt u de vrijwaring van de RDW. Dat is pas zorgeloos een bedrijfswagen verkopen! Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over vervoer nadat u de auto heeft weggebracht. De bedrijfswagen wordt immers bij u thuis opgehaald.

Ontdek de verkoopwaarde van uw bedrijfswagen

Bent u benieuwd hoeveel geld u nog kunt krijgen voor uw bedrijfswagen? Vul dan het online taxatieformulier in op de website van Verkoopsneluwauto.nl. Hierbij geeft u onder andere het kenteken, de kilometerstand en de conditie van de auto door. Daarnaast geeft u uw eigen gegevens op, zodat ze u eenvoudig kunnen benaderen met het bod. Vervolgens hoeft u niet lang te wachten op de verkoopwaarde van uw auto, want u ontvangt deze zo spoedig mogelijk.

https://www.verkoopsneluwauto.nl/