Grotebomencheque
Image default
Onderwijs

Zakelijke taaltraining

Een training zakelijk Engels? Uw taalniveau testen? The Square Mile is het instituut dat u zoekt! Het gaat u voor de wind met uw bedrijf. Van harte! Zeker die uitbreiding naar het buitenland is een mijlpaal. Om die nieuwe partners en / of klanten op structurele basis aan u te binden, is het zaak dezelfde taal te gaan spreken. Gaat het om landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk dan is een taalcursus op niveau zeer handig. Doet u zaken met China, Rusland of de Verenigde Arabische Emiraten? Ook dan kunnen we u van dienst zijn. Als u zich verstaanbaar weet te maken in het Chinees, Russisch of Arabisch zal dat u grote waardering opleveren. Als u die ander begrijpt en zelfs de non-verbale gebaren oppikt, maakt u helemaal een goede indruk.

De opleidingen kunnen bij u op de zaak – in company – of online gegeven worden. Een derde mogelijkheid is een van de leslocaties bij u in de buurt. The Square Mile is door heel Nederland actief. Wij bieden zakelijke taaltrainingen, onder andere in Amsterdam, Breda, Den Bosch, Leiden, Rotterdam en Utrecht.

Soms is het handig individuele trainingen te geven. Bijvoorbeeld u specialistische taal expertise wenst of een spoedcursus nodig heeft. Het komt ook voor dat de lessen aan grote groepen worden gegeven, bijvoorbeeld een gehele afdeling of een het hele bedrijf. Efficiency en effectiviteit staat voorop tijdens de trainingen. Het gaat erom dat uw mensen precies leren wat ze moeten leren om hun werk goed / beter te kunnen doen.

U houdt vast van concrete cijfers? We geven er een paar. In een jaar tijd worden er bij The Square Mile gemiddeld 2000 mensen opgeleid. Tijdens de laatste meting was het klanttevredenheidscijfer een 8,5. Onafhankelijke onderzoeken wijzen op een tevredenheidspercentage tussen 99,1 en 99,7%. Bij The Square Mile werken 11 trainingsmanagers. Zij zijn verantwoordelijk voor het organisatorische deel van de taalcursus. De taaltrainer die u toegewezen krijgt – in totaal zijn er 110 aan The Square Mile verbonden – gaat puur over het inhoudelijke gedeelte.

https://www.thesquaremile.nl/