Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Een egaal geverfde muur met Moose Färg

Ben jij van plan om binnenkort iets in huis te gaan verven, zoals de muren, een schilderijtje of een gipsplaat? Lees dan snel de volgende tips van Moose Färg door voor een optimaal resultaat! Moose Färgs muurverf is namelijk ideaal voor binnenhuisklussen, omdat de geur van de verf niet zo bijtend ruikt als de gemiddelde verf. Verder zullen vlekken makkelijk te verwijderen zijn, wanneer je per ongeluk wat hebt geknoeid. Dit doe je met wat water en een beetje zeep. Tot slot kun je met de matte muurverf van Moose Färg gave effecten creëren op iedere muur! Het resultaat zal egaal zijn en zal snel zichtbaar zijn door het snelle drogen van de verf.

Zoals net gezegd, is Moose Färgs muurverf eenvoudig schoon te maken wanneer er vegen of vlekken op gekomen zijn. Echter, zorg dat je niet te hard op de muur boent, want dat zal ook voor de muurverf van Moose Färg te veel gevraagd zijn. De muurvef van Moose Färg suggereert alleen geschikt te zijn voor licht gestucte muren, gipsplaat of behang, maar leem en keramiek blijken ook uitzonderlijk goede ondergronden te zijn voor Moose Färg. Net als bij het verven van behang of licht gestucte muren zal het echter wel van belang zijn om eerst voorstrijk of isoleer te gebruiken, voordat Moose Färg toegepast kan worden. Wanneer deze voorbehandeling geklaard is, kan je aan de slag gaan met het verven zelf. Hierbij aangeraden wordt om een vachtroller te gebruiken. Dit klusje gaat op deze manier het snelst en zorgt voor een fantastisch egaal eindresultaat. Om strepen en oneffenheden dus te voorkomen: gebruik een vachtroller!

Heb jij nog vragen over de toepassing van Moose Färg, zou je graag matte verf kopen of ben je benieuwd naar het gehele aanbod aan kleuren en verven? Bekijk dan snel de website van Moose Färg voor antwoord op al jouw vragen!

https://www.moosefarg.nl/