Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Wat te doen bij een storing?

Het zal je maar overkomen: je bent druk aan het thuiswerken en ineens valt de stroom uit. Hoe kan er op dit moment van de dag nu een storing plaatsvinden en hoe los je een storing thuis eigenlijk op? Groenewegen Delft biedt voor bedrijven een storingsdienst, maar heeft ook een paar tips voor het verhelpen van de storing in huis. Lees dus snel verder, want in dit artikel kom je het allemaal te weten!

De storingsdienst van Groenewegen Delft

Een storing vindt over het algemeen plaats op een moment dat het jou helemaal niet uitkomt. Je hebt bijvoorbeeld veel apparaten aanstaan, omdat je visite over de vloer hebt. Misschien was je wel net een tosti aan het maken en ondertussen thee aan het zetten, de laptop op de batterij aan het aansluiten en daarbij melk aan het opwarmen in de magnetron. Een storing is het gevolg van al deze draaiende apparaten en komt om die reden nooit gelegen. Groenewegen Delft biedt echter een Storingsdienst aan, waardoor jij niet lang hoeft te blijven zitten met deze onhandige samenkomst van omstandigheden. Andere diensten van Groenewegen Delft zijn te vinden op de website, zoals zaken omtrent Elektrotechniek.

Tips om storingen te verhelpen

Bij een gesprongen hoofdzekering is het noodzakelijk om minder apparaten aan te sluiten op deze stoppengroep. Werkt dit echter niet? Dan is de kans groot dat deze aan vervanging toe is, al mag dat alleen geschieden door een bevoegd persoon. Als het echter niet gaat om een hoofdzekering, maar één van de eigen groepenkast, zou een oplossing kunnen zijn om de aansluitingen op de stopcontacten te verwijderen en op een andere stoppengroep aan te sluiten. Een derde mogelijkheid is mogelijk wanneer er sprake is van kortsluiting. In dat geval wordt de storing namelijk veroorzaakt door een enkel apparaat, die de zekering laat springen.

https://www.groenewegendelft.nl/