Grotebomencheque
Image default
Industrie

Eenvoudig een geschikte metalen plaat bestellen voor uw werkzaamheden

Een metalen plaat kan voor veel verschillende soorten werkzaamheden gebruikt worden. Het kan ook zijn dat u meerdere, verschillende metalen platen nodig heeft om uw project succesvol af te ronden. Bij Galvano Metaalhandel BV in Eindhoven heeft u de keuze uit metalen platen in honderden afmetingen. Op het gebied van metaal heeft u ook nog meer keus. Zo kunt u kiezen voor KGW, WGW of aluminium platen. De platen zijn er in verschillende soorten en afmeting, waardoor u altijd wel een geschikte (metalen) plaat vindt.

Eenvoudig uw bestelling plaatsen

Het bestellen van een metalen plaat gaat bij deze specialist heel eenvoudig. Hiervoor kunt u een account aanmaken in de webshop van dit bedrijf. In deze webshop vindt u alle producten en kiest u snel de metalen plaat uit die u nodig heeft. Deze specialist heeft de meeste metalen platen op voorraad waardoor de levering over het algemeen snel kan plaatsvinden. Doordat u bij uw bestelling uw wensen kunt doorgeven, kunnen de chauffeurs uw levering zo efficiënt mogelijk uitvoeren.

Een uitstekende service en snelle levering

Wanneer u een metalen plaat nodig heeft voor uw werkzaamheden is het fijn als u deze snel in huis heeft. Bij Galvano Metaalhandel BV uit Eindhoven ervaart u, naast een uitstekende service, ook een snelle levering. Als u voor 20.00 uur bestelt, heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. Een bestelling boven de tien ton, voor 11.00 uur geplaatst, heeft u dezelfde dag al in huis. Op deze manier hoeft u nooit lang stil te zitten en kunt u snel weer verder met uw werkzaamheden. De metalen plaat die u bestelt, wordt geleverd in dichte wagens die zijn voorzien van kooiaap. Hierdoor wordt uw bestelling op de door u gewenste plek klaargelegd door een vaste chauffeur. Voor vragen of meer informatie neemt u eenvoudig contact op met de medewerkers van Galvano Metaalhandel BV in Eindhoven.

https://www.galvano-metaal.nl/