Grotebomencheque
Image default
Industrie

Poedercoaten zorgt voor een uitstekende bescherming van metalen

Wilt u metalen laten poedercoaten? Laat dit dan over aan een specialist, zoals Hessels Coating. Dit bedrijf weet als geen ander hoe ze metalen moeten beschermen, maar ook kunnen verfraaien. Bij poedercoating brengt deze specialist een organische deklaag van poeder aan op het metaal. Hoe doen ze dat? Ze spuiten het er op een elektrostatische manier op. Zo ziet het metaal er beter uit, maar misschien nog wel belangrijker: het biedt bescherming tegen corrosie. Wilt u de duurzaamheid van uw metalen verbeteren? Laat Hessels Coating deze dan voor u poedercoaten.

Poedercoaten in eigen machinepark

Hessels Coating is een specialist in totale oppervlaktebehandeling. Ze hebben de juiste kennis en het materieel in huis om uw metalen te poedercoaten. Ze beschikken over een eigen machinepark met de nieuwste en meest geavanceerde machines om uw metaal een geschikte coating te geven. Ze houden altijd rekening met uw wensen en stellen zich ook flexibel op wanneer u ze inschakelt voor poedercoaten. Het gaat er natuurlijk om dat u tevreden bent met het resultaat. Dit bedrijf biedt kwaliteit en is uiterst klantgericht. Dat wil ook zeggen dat ze u adviseren over het beste proces voor uw toepassing. Hessels Coating maakt geen gebruik van oplosmiddelen. Op deze manier ontzien ze het milieu zoveel mogelijk.

Bekijk wat zij voor u kunnen doen

Wilt u uw metalen laten poedercoaten? Of weet u niet goed hoe u uw metalen toepassingen betere bescherming kunt bieden? Laat u dan adviseren door de specialisten van dit bedrijf. Zij vertellen u meer over de mogelijkheden die ze bieden. Zorg voor optimale bescherming en een mooi uiterlijk van uw metalen en laat ze deze materialen poedercoaten. Bekijk hun website voor meer informatie over wat ze doen. Hier kunt u ook een offerte opvragen, zodat u weet waar u financieel aan toe bent. Als u dan nog vragen heeft, kunt u ook gewoon eens met ze bellen.

https://hesselscoating.nl/