Grotebomencheque
Image default
Industrie

Laat uw kunststof product of onderdeel spuitgieten door een expert

Wanneer u voor uw onderneming onderdelen of producten in een bepaalde vorm wilt laten maken, biedt kunststof spuitgieten u de uitkomst. Dit is dé manier om op een zeer eenvoudige en flexibele manier iets te maken in de maat die u wenst. Dit kan van pas komen binnen verschillende industrieën, zoals bouw, railinfra en de agrarische sector. Bent u voor uw onderneming nog op zoek naar een betrouwbare partij om dit te realiseren? Maak dan kennis met Ponnoplastic.

Uw betrouwbare partner voor kunststof spuitgieten

Het bedrijf Ponnoplastic heeft jaren aan ervaring als het gaat om het spuitgieten van allerlei kunststof onderdelen en producten. Zij zijn hier namelijk in 1947 mee gestart, waardoor dit klusje werkelijk geen geheimen meer voor hen kent. Generatie op generatie hebben zij de kennis en kunde hiervan zorgvuldig overgedragen. Het is een echt familiebedrijf waarbij ze u bijstaan met spuitgietoplossingen voor diverse toepassingen in verschillende markten. Zij spuitgieten producten voor verschillende industrieën waarbij ze werken in loonopdracht. Daarbij verzorgen zij werkelijk het volledige proces voor u! Van concept, productontwikkeling, bouw van matrijzen tot productie en assemblage – zij regelen het voor u. Bovendien denken ze graag met u mee van concept tot eindopdracht. Daarnaast profiteert u bij hen nog van andere voordelen, zoals:

  • Zij helpen u van concept tot productie
  • zij maken matrijzen van verschillende materialen
  • Hun producten worden compleet bij u aangeleverd

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van kunststof spuitgieten voor uw onderneming? Vraag een kennismakingsgesprek aan om de werkwijze te bespreken en ideeën op papier te zetten. Vervolgens zal een technische tekenaar dit speciaal voor u omzetten in een concepttekening. Daarna start de 3D-print om het eindresultaat te verduidelijken. Neem contact op met de medewerkers van dit bedrijf om uw kunststof product of onderdeel te laten spuitgieten.

https://www.ponnoplastic.nl/