Grotebomencheque
Image default
Industrie

Voor grondverzet in Zeeland is dit de expert

Bent u iemand met een stuk grond, een akker, een erf of een terrein, dan zoekt u mogelijk een expert om uw grondverzetwerkzaamheden in Zeeland voor u uit te voeren. Misschien wilt u uw terrein bestraten, uw akker zaaien, uw grond egaliseren of verhogen of uw erf omspitten. Harthoorn Vlissingen b.v. is dan dé specialist in heel Zeeland die de deskundigheid en de machinale capaciteit heeft om dat voor u te doen. Vanuit vier locaties kunnen ze een verscheidenheid aan diensten aanbieden waar u ongetwijfeld wat aan heeft. De medewerkers zijn VCA gecertificeerd, de machines zijn modern en goed onderhouden dus het werk dat professioneel wordt uitgevoerd is van zeer hoge kwaliteit.

Wat doen ze voor u?

U kunt bij deze specialist uit Vlissingen terecht voor allerlei werkzaamheden. Zo kunnen ze bestraten, voeren ze uw agrarisch loonwerk uit, doen ze cultuurtechnische werken, werken ze in de groenvoorziening, kunnen ze uw zand zeven en sorteren en zorgen ze voor het transport van uw materiaal. Op het verharde terrein naast de A58 in Vlissingen wordt de op- en overslag van uw grond geregeld en kunt u dat zelf brengen en ophalen of dat laten doen. Als laatste verkopen ze ook materiaal, zoals tuingrond, compost en houtsnippers, indien u dat nodig heeft. Eigenlijk doen ze dus veel meer dan grondverzet in Zeeland alleen.

De volgende stap: contact opnemen

De beste manier om uit te vinden of Harthoorn Vlissingen b.v. uw klus kan oppakken is door dit met ze te bespreken. Met zoveel deskundigheid en machinale mogelijkheden is er maar weinig wat ze niet voor u kunnen doen. Bespreek uw grondverzet in Zeeland dus door ze te bellen, door even bij de hoofdlocatie in Vlissingen op bezoek te gaan of door een e-mail te sturen. Samen bedenken jullie dan het beste plan voor uw klus op het gebied van grondverzet in Zeeland. U zult niet teleur worden gesteld.