Grotebomencheque
Image default
Industrie

Koop uw hijs- en hefgereedschap, zoals spankettingen, bij dit bedrijf

Heeft u nieuw hijs- en hefgereedschap nodig of wilt u een bepaald gereedschap huren, omdat u dit maar eenmalig nodig heeft? De mogelijkheden bij BMI Hijsgereedschap zijn eindeloos! Hier koopt u spankettingen, lieren, banden, elektrische takels en nog veel meer. Al het gereedschap voor het verplaatsen van zware lasten vindt u bij dit bedrijf. Het wordt u zo makkelijk en zo veilig mogelijk gemaakt met deze hoogwaardig kwalitatieve gereedschappen. Ontdek het allemaal door de website te bekijken of door eens langs te gaan in Heesbeen, nabij ’s-Hertogenbosch, waar de winkel is gevestigd.

U ontvangt hier topservice

Heeft u vragen over de gereedschappen, bijvoorbeeld over spankettingen, of wilt u weten wat de mogelijkheden precies zijn om hef- of hijsgereedschap te huren? U kunt bij dit bedrijf uitgaan van de beste service. De professionals staan keer op keer voor u klaar, zodat u uw werkzaamheden goed uit kunt voeren. Het bedrijf bestaat al sinds 2001 en is opgericht door een voormalig kraanmachinist en industrieel verhuizer. Hij weet dus precies wat het inhoudt om zware lasten te verplaatsen. BMI Hijsgereedschap is dus het perfecte bedrijf om gedegen advies bij in te winnen. Mocht er dus iets onduidelijk zijn of u bent op zoek naar een specifieke oplossing voor uw probleem, twijfel dan niet om contact op te nemen met een van de enthousiaste en behulpzame medewerkers.

Vraag een instructie aan

Heeft u een bestelling geplaatst? Na betaling ontvangt u uw pakket binnen twee werkdagen en als u voor een bedrag van minstens € 500,- bestelt, zal deze gratis toegestuurd worden. Is uw gereedschap binnen maar heeft u nog vragen over het veilige gebruik hiervan? Het team van BMI Hijsgereedschap staat voor u klaar om u een instructie te geven, zodat u bijvoorbeeld uw spankettingen veilig en vertrouwd gebruikt. Neem dus zeker eens contact op via de contactgegevens die u op de website vindt.

https://www.hijsgereedschap.nl/producten