Grotebomencheque
Image default
Groothandel

Kwalitatieve bouwmaterialen voor elke doe-het-zelver en elke project

Bent u een doe-het-zelver? Dan weet u hoe belangrijk het is om een bouwmarkt te vinden waar u al uw bouwmaterialen in een keer kunt kopen. Van Noort BV is dan dé winkel waarbij u slaagt dat te doen. Gevestigd in Zuidland, vlakbij Rotterdam, hebben ze een enorm aanbod met tegels voor badkamer, keuken en slaapkamer en een assortiment bouwmaterialen waar u uren tussen door kunt brengen. De grote showroom is ideaal voor het opdoen van inspiratie en de bouwmarkt is de plek waar u vindt wat u nodig heeft voor uw project. En het goede nieuws is dat de producten van deze specialist van hoge kwaliteit zijn en toch bijzonder scherp geprijsd.

Een enorm assortiment

Deze bouwmarkt heeft alles wat u als doe-het-zelver aan bouwmaterialen nodig heeft voor uw projecten in huis en tuin. U vindt er alles van grove bouwmaterialen tot kant-en-klare deuren en kozijnen en van gereedschap en ijzerwaren tot radiatoren. Als u in de buurt bent van Rotterdam, dan is dit zeker een specialist om te bezoeken. De deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van uw keuze. En met lage prijzen en een enorm assortiment bouwmaterialen, bent u binnen een winkelbezoek klaar.

Bekijk de tegels in de showroom

Als u dan toch bij Van Noort BV bent, dan mag een bezoekje aan de showroom niet uitblijven. Daar loopt u door 20 badkamer- en 15 keukenopstellingen om u inspiratie te geven. Zoekt u tegels voor uw keuken, badkamer of woonkamer? Dan vindt u hier kasten met meer dan 1250 opties voor wand en muur. Bent u ook geïnteresseerd in vloerverwarming? Dan vertellen de medewerkers u welke tegels daarbij kunnen worden gebruikt. Deze klus uitbesteden, behoort dat ook tot de mogelijkheden. Wat uw reden voor uw bezoek ook is, bij deze specialist voelt u zich als doe-het-zelver vast direct thuis.