Grotebomencheque
Image default
Groothandel

Stelvoetjes in verschillende maten

Bij Caldic Techniek koopt u stelvoetjes voor uw machine in verschillende maten. Deze specialist heeft jarenlange ervaring in de ontwikkeling en oplevering van conveyor componenten en zijn met name gespecialiseerd in verschillende stelvoetjes. Neem bijvoorbeeld de maat M24 of de M16. Welke machine u ook heeft, bij Caldic Techniek is het aanbod zo groot, dat u er gegarandeerd wel een stelvoet vindt die onder uw machines past. U kunt rekenen op kwaliteit, ruime beschikbaarheid en bestelgemak.

Wat is belangrijk om te weten voordat u bestelt?

U wilt natuurlijk wel dat uw machine veilig staat, om werkongevallen te voorkomen. Als u werkzaam bent in de conveyor-, machine- of apparatenbouw weet u dat veiligheid voorop staat. Stelvoetjes maken een groot deel uit van deze veiligheid, maar een stabiele ondergrond is het belangrijkst. Heeft u echter een oneffen vloer en kunt u hier niets aan veranderen? Dan zijn de stelpoten in maat M24 wat u nodig heeft. Deze maat is namelijk groot genoeg om uw oneffen vloer te compenseren en meer evenwicht en stabiliteit te bieden voor uw machines en apparaten. De draaddiameter van de spindel van de stelvoet is groter, waardoor uw machine veel meer grip heeft op de vloer. Deze maat stelvoeten is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Het maakt niet uit of u stelvoeten van rvs-materiaal wilt, u kiest voor extra hygiënische stelvoeten of gaat voor kunststof stelvoeten, het aanbod bij Caldic Techniek is groot genoeg om alle drie in voorraad te hebben. Ook biedt deze specialist u extra gemak aan door bij veel producten een datasheet en 3D-step file te leveren. Deze downloadt u gratis en zo krijgt u een goed beeld van wat u bestelt.

Profiteer van de beste prijs en de beste kwaliteit

Caldic Techniek levert al jaren efficiënte oplossingen voor allerlei technische vraagstukken. U bestelt uw stelvoetjes eenvoudig door een account aan te maken bij deze expert en met een paar klikken op de knop worden uw producten bij u geleverd!