Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

25 jaar getrouwd (cadeau)

Onze ouders zijn over enkele maanden 25 jaar getrouwd. Er wordt natuurlijk een prachtig feest georganiseerd op een sfeervolle locatie. Er is een band ingehuurd die de favoriete nummers van mijn ouders zal spelen. Een catering bedrijf zorgt verder voor de hapjes en de drankjes. Het gaat een fantastische dag worden waar alle vrienden en familieleden bij aanwezig zullen zijn. Na het feest gaan mijn ouders 2 weken naar een zonovergoten eiland aan de westkust van Afrika. Zo vieren zij in feite hun huwelijk voor de tweede keer. 25 jaar getrouwd is een echte mijlpaal, die veel stellen nooit zullen halen. Het is dan ook echt iets waar we met zijn allen trots op zijn, en wat we moeten koesteren. 25 jaar getrouwd is een mijlpaal en gebeurt maar 1 keer in je leven. Afgezien van het feest en de reis moesten we ook nog een gepast cadeau zien te vinden voor mijn ouders. Dat bleek nog een hele opgave, want hoe vaak bedenk je een cadeau voor een stel dat 25 jaar getrouwd is? Een kennis kwam met het idee om eens contact op te nemen met Jilster. Bij Jilster kan je namelijk zelf een boek samenstellen. Dat is een schot in de roos gebleken. We hebben dankzij, en met behulp van Jilster een prachtig boek gemaakt over het leven en het huwelijk van onze ouders. Ga jilster.nl/25-jaar-getrouwd voor meer informatie.

25 jaar getrouwd (cadeau) bij Jilster

25 jaar getrouwd verdient een cadeau van formaat. Het boek dat wij hebben samengesteld is prachtig vormgegeven en van een uitstekende kwaliteit. Het staat vol met prachtige verhalen, foto’s en anekdotes. Mijn ouders waren zichtbaar ontroerd toen ze begonnen te bladeren in het prachtige boek. Wanneer je 25 jaar getrouwd bent, maak je een hoop mee. Veel momenten en gebeurtenissen verdwijnen naar de achtergrond en ogenschijnlijk uit het geheugen, totdat ze worden opgerakeld en zo alsnog veel kunnen losmaken. 25 jaar getrouwd verdient daarom een gepast cadeau.

Proces

Een boek voor mijn ouders die 25 jaar getrouwd zijn is een perfecte keuze gebleken. Afgezien van het eindresultaat was het hele process van het samenstellen van het boek ontzettend leuk en leerzaam. 25 jaar getrouwd is een moment om bij stil te staan. 25 jaar getrouwd is ook een moment om terug te kijken om vervolgens de blik op de toekomst te richten. Bezoek daarom de website van Jilster voor prijzen en mogelijkheden, of neem gewoon contact op.