Grotebomencheque
Image default
Mode en Kleding

3 tips bij de aanschaf van nieuwe lingerie

3 tips bij de aanschaf van nieuwe lingerie

Het aanschaffen van nieuwe lingerie wordt helaas volledig ten onrechte vaak gezien als iets dat nu eenmaal moet. Een leuke broek, shirt of paar schoenen is toch immers veel belangrijker. Onze lingerie zit namelijk onder onze kleding en is dus een stuk minder belangrijk. Toch is dit een absolute misvatting! Gezien het feit we onze lingerie toch al snel 10 tot 12 uur per dag dragen, is het wel zo fijn dat het ook goed zit. Vooral een goede bh is essentieel ter ondersteuning van je borsten, maar ook voor de complete uitstraling van je outfit. In dit artikel geven we je 3 tips voor de aanschaf van nieuwe lingerie.

Maat

Of je nu maat bh a75 hebt of een grotere maat, de juiste maat bepaald of je bh wel of niet prettig zit. Een te kleine bh zit namelijk te strak, wat ervoor kan zorgen dat de bandjes gaan schuren. Wanneer je bh te groot is, dan zal dit doordat deze niet mooi aansluit goed zichtbaar zijn wanneer je een strak shirtje draagt. De goede maat is dus van groot belang, niet alleen omdat het er beter uitziet, maar ook ter ondersteuning van je borsten. Kies je voor een sport bh, dan zal de maatvoering logischerwijs iets anders zijn. Los van de verschillende soorten sport bh met voorsluiting of zonder, dien je voor de cupmaat een maatje groter aan te houden en voor de omvang een maatje kleiner.

Kleur

Ga je voor safe, dan kies je voor de kleuren wit, zwart of grijs. Toch kan het soms zijn, dat een bh onderdeel uitmaakt van je totale outfit. Het is dan wel belangrijk, dat je deze kleuren op elkaar afstemt. Logischerwijs zal dit met het dragen van een dikke trui niet van toepassing zijn, maar bij een laag uitgesneden jurk bijvoorbeeld natuurlijk wel. Een veel voorkomende misvatting, is dat bh grote maten alleen verkrijgbaar zijn in saaie kleuren, maar dit is absoluut niet het geval. Het maakt dus absoluut niet uit of je een grote of kleine cupmaat hebt, want in iedere maat hebben ze verschillende kleuren en stijlen.

Prijs

Een goede bh kost nu eenmaal geld. Geld wat door veel vrouwen wordt gezien als uitgave waarvoor ze ook een leuk shirtje hadden kunnen halen. Toch is het belangrijk te kijken naar een kwalitatief goede bh. Je kunt er namelijk beter een aantal hebben van goede kwaliteit, dan dat je kiest voor meerdere bh’s die niet prettig zitten.