Grotebomencheque
Image default
Mode en Kleding

Gaat u binnenkort een smoking kopen?

Er zijn verschillende gelegenheden denkbaar om een smoking te dragen. Een première bijvoorbeeld of en bijzondere galavoorstelling. Maar ook als u een belangrijke prijs of onderscheiding in ontvangst gaat nemen is deze kleding gepast. Een smoking kopen is altijd een goed idee, eigenlijk mag de smoking in geen enkele herengarderobe ontbreken. U kunt een smoking kopen in verschillende stijlen en vandaag de dag ook in meerdere kleuren. Draag er altijd zwarte sokken en schoenen bij en kies bij voorkeur voor een zwarte vlinderdas, tenzij u met een andere kleur een statement wilt maken.

Goed gekleed op uw huwelijksdag

Op uw trouwdag wilt u natuurlijk goed voor de dag komen. Een trouwpak kopen staat bij de bruidegom dan ook altijd hoog op het lijstje. U kunt een afspraak maken bij Black Tie Gelegenheidskleding in ’s-Hertogenbosch om een smoking te kopen. Hier kunt u een keuze maken uit tientallen merken als u een mooi trouwpak wilt kopen. Op de website kunt u alvast zien hoe deze stijlen eruitzien. Als u al een beetje een idee heeft wat het moet gaan worden dan maakt dat de uiteindelijke keuze een stuk makkelijker. U kunt bij uw trouwpak ook meteen een mooi overhemd, manchetknopen, sokken en schoenen en natuurlijk een mooie das of vlinderdas kopen. Uw bruid zal verrast zijn over uw verschijning.

Kleren maken de man

Sommige mannen geven niets om mode. Ze trekken aan wat vooraan in de kast hangt. Maar bij een bijzondere gelegenheid kan dat natuurlijk niet. Dan gaat u een mooie smoking kopen in ’s-Hertogenbosch. Dat geldt ook voor uw huwelijksdag. Een mooi trouwpak kopen geeft u bovendien het voordeel dat u dit pak vaker kunt dragen. Het is prima geschikt voor een sollicitatiegesprek, een belangrijke zakelijke bijeenkomst of een presentatie. Laat het pak nadat u het heeft gedragen professioneel stomen, zo blijft het lang mooi en goed in model.