Grotebomencheque
Image default
Mode en Kleding

Enkelbandjes van zilver

Je hebt zilveren enkelbanden gezien bij beroemdheden en vrienden, maar je hebt nog niet overwogen er een voor jezelf te kopen. Zijn zilveren enkelbanden raar? Er is zeker iets speciaals aan deze accessoires. In feite zijn ze bij veel mensen heel gewoon. De Pandavas en Draupadi associeerden zich in de Ramayana en de Mahabharata met een slangengodin genaamd Veena. Dronacharya, de goeroe van de Pandavas, gaf hen een zilveren enkelband, “kadvi” genaamd, waarvan gezegd wordt dat het een teken van geluk is. Voor jou geldt hetzelfde! Hier zijn verschillende redenen waarom je een zilveren enkelband zou moeten aanschaffen.

Geen verkleuring

Er is geen reden tot bezorgdheid als je zilver draagt, ongeacht je huidskleur of voetgeur. Zilver is een antibacterieel metaal dat alle soorten bacteriën en schimmels doodt, ook die welke verantwoordelijk zijn voor voetengeur. Als je een gevoelige huid hebt en andere metalen zoals koper, goud of nikkel verkleuren, kun je baat hebben bij het dragen van zilveren enkelbanden. Voetgeur is een van de meest voorkomende kwalen veroorzaakt door bacteriën en schimmels, en zilver is het beste metaal om ze te bestrijden. Het is niet giftig en verkleurt de huid niet, en het is een antibacterieel metaal dat alle soorten bacteriën en schimmels doodt.

De voordelen

De huid van mensen met een gevoelige huid die andere metalen dragen, zoals koper, goud of nikkel, kan verkleuren door hun antibacteriële aard. Zilver veroorzaakt geen lichaamsgeur of huidverkleuring. Het is een antibacterieel metaal dat alle soorten bacteriën en schimmels doodt, ook die welke voetgeur veroorzaken. Enkelbanden van zilver zijn geschikt voor mensen met een huid die reageert op andere metalen zoals koper, goud of nikkel. Zilver doodt alle soorten bacteriën en schimmels, ook die welke voetgeur veroorzaken, zonder de huid te verkleuren. Voetgeur en infecties kunnen worden voorkomen met behulp van de antibacteriële kwaliteiten van zilver. Mensen met een gevoelige huid kunnen zilveren enkelbanden dragen omdat ze minder irritatie veroorzaken dan andere metalen zoals goud. Zilver is een van de meest effectieve metalen bij het afweren van infecties. Het bevat een inherente antibacteriële verbinding die 99% van alle micro-organismen uitroeit. Veel medische instellingen vertrouwen op de natuurlijke antibacteriële kwaliteiten van zilver omdat deze geen huidirritatie of allergieën veroorzaken. Anafylaxie en andere allergieën kunnen worden verlicht met zilveren enkelbanden.

Bekijk de website QuickJewels voor het gehele assortiment van zilveren enkelbandjes. 

 

 https://www.quickjewels.nl/