Grotebomencheque
Image default
Mode en Kleding

Hippe trends in tassen-land

Hippe trends in tassen-land

De wereld van mode blijft continu ontwikkelen. Er komen steeds meer mooie tassen op de markt, elk met een uniek kenmerk of design. Zoals bij mode altijd van sprake is ontwikkelen er zich steeds nieuwe trends met soorten tassen die populair worden. In dit artikel bespreken we deze trends en laten we de mooiste en hipste tassen op de markt zien!

De nieuwste trends 

De meest recente trend in de wereld van tassen is de fanny pack. Deze tas wordt vaak door de jeugd gedragen omdat het handig is om een telefoon, portemonnee en andere handige dingen in te doen. Deze tasjes worden in plaats van rond de heup vaak gedragen over de schouder naar de heup, diagonaal. Hierdoor zit het tasje op de borst en heeft de drager altijd zicht op de persoonlijke eigendommen die erin zitten. Het tasje is een modieuze oplossing voor als je geen broek- of jaszakken hebt. 

Een paperbag is een schoudertas geschikt voor boeken, schriften, een laptop en andere spullen die nodig zijn voor school of werk. Deze tas is erg opgekomen in de modewereld omdat de tas van binnen veel ruimte heeft en ook nog eens erg modieus is. De tas hangt over de schouder met een band en hangt tussen je arm en je zij. Deze tassen komen voor in veel verschillende ontwerpen en maten. 

De travel bag is een tas die gebruikt kan worden voor het reizen. Deze tassen komen vaak voor als rugtassen en duffel bags. Ze zijn gemaakt voor ruimte en waterdichtheid zodat je veel spullen veilig mee kan nemen naar de bestemming. Deze tassen komen in prachtige designs van bekende merken zoals Tommy Hilfiger en Eastpack. Ook voor boodschappen en winkelen zijn deze tassen erg geschikt. 

Een leuke tas voor het dagelijks leven

Tassen worden tegenwoordig steeds vaker gedragen als praktische accessoire. Ze passen mooi bij een outfit en kunnen ook nog eens gebruikt worden om gemakkelijk spullen mee te nemen. Deze tassen komen in veel verschillende designs en ontwerpen waardoor er altijd wel iets voor je tussen zit. Kies bijvoorbeeld voor een loulou tas. Deze tassen hebben een elegant uiterlijk met leuke details en kleuren!

The Bag Store heeft een breed assortiment aan verschillende tassen, elk met een eigen functie en uniek ontwerp. Er worden tassen aangeboden van zowel bekende als minder bekende merken. Zo zit er altijd wel iets voor iedereen tussen!