Grotebomencheque
Image default
Mode en Kleding

Hoe de quarantaine me heeft overtuigd van Birkenstocks

De schoenenstijl waar we het over hebben zijn Birkenstocks. Hoewel Birkenstocks natuurlijk een merk zijn, is het een merk dat zo iconisch is dat het de inspiratie vormde voor het ontwerp van grove sandalen over de hele wereld.

Naar mijn mening is deze schoenentrend elk paar platte grove sandalen die een of meer dikke banden over de bovenkant van de voet hebben. Tot voor kort had ik een hekel aan deze schoenentrend. Ik had het gevoel dat hoe ik ze ook stylede, of het nu echte Birkenstock dames sandalen waren of een soortgelijke stijl van een ander merk, ik kon er gewoon niet aan meedoen.

Nou, mijn vrienden, mensen kunnen veranderen, en ik kom hier vandaag nederig toegeven dat ik een nieuwe weg ben ingeslagen en sinds vorige week hou ik van deze “lelijke” schoenentrend en ben ik er ook eigenaar van. Ik geef het niet graag toe, maar ik had deze tijd van quarantaine nodig om het DNA van deze praktische en toch op de een of andere manier modebewuste favoriete schoenentrend te begrijpen.

Nu ik het grootste deel van mijn tijd binnenshuis doorbreng, waar mijn dagelijkse schoeisel uit grote sokken bestaat, is het feit dat ik mijn grote sandalen aan de kant heb, waar ik gemakkelijk in kan stappen, een spel-veranderaar geweest. Of ik nu naar de winkel moet rennen of een sociale wandeling om de hoek moet maken, dit is een schoenentrend die mijn zelfgekozen isolement 10 keer makkelijker heeft gemaakt.

Het goede nieuws is dat als het op shoppen aankomt, dit een schoenentrend is die echt geschikt is voor alle stijltypes (hoewel ik je twee weken geleden nog precies het tegenovergestelde zou hebben verteld).