Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Bekleed uw gevel met sandwichpanelen!

Sandwichpanelen: een goede keuze

Wanneer u van plan bent uw gebouw te bouwen of te verbouwen, dan bent u natuurlijk op zoek naar de beste materialen voor gevel- en wandbekleding. Daarnaast is een gunstige prijs natuurlijk een doorslaggevende functie. Sandwichpanelen gevel zijn een goedkope oplossing, tevens lenen deze panelen zich uitstekend voor het gebruik in combinatie met isolatiematerialen. Wij hebben een ruim aanbod van sandwichpanelen die op maat gemaakt kunnen worden. Zo dienen de panelen alleen nog maar gemonteerd te worden en kan de verbouwing sneller uitgevoerd worden. Het is zelfs mogelijk om bij kleine projecten de montage helemaal zelf te doen. Echter is het ook mogelijk professionele hulp te krijgen, de verbouwing wordt tot in de puntjes afgewerkt. Voorafgaand geven wij u een duidelijke analyse van het project, dit voorkomt dat u onverwachts voor verassingen komt te staan.

Wat is een sandwichpaneel precies?

Een sandwichpaneel bestaat uit drie verschillende delen die samen een geheel zijn. Het eerste deel van de sandwichplaat is de buitenzijde, deze is waterdicht en voorzien van een optionele coating. Het tweede deel van het paneel is de binnenzijde, dit is de geïsoleerde kern. Dit paneel zorgt voor een hoge isolatiewaarde. De derde laag is de binnenzijde van het paneel. Hier wordt niet naar het uiterlijk gekeken.

Realiseer een representatieve uitstraling voor uw gebouw

De uiterlijke verschijning van gebouwen is een element dat een steeds grotere rol speelt. Gelukkig spelen de producenten hier perfect op in zodat de sandwichpanelen zeer modern en stijlvol ogen. Een moderne woning kan volledig met goedkope sandwichpanelen gerenoveerd worden zonder verlies aan de kwaliteit. Het design ziet er goed uit en dit zal het gebouw een verzorgt uiterlijk geven. De lage prijs van de sandwichpanelen zorgt ervoor dat de renovatiekosten niet al te erg in de papieren lopen. De combinatie met geluid- of warmte-isolatie is ontzettend snel voor elkaar.

http://bucon.nl/