Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Bitvavo start eigen exchange

Vanaf januari start de cryptocurrency broker Bitvavo met een eigen exchange. Hier kunnen mensen tegen zeer lage kosten handelen. Waar je nu nog veel kwijt bent aan transactiekosten, zal je straks een veel lager bedrag kwijt zijn tijdens het handelen. De Bitvavo exchange  staat in januari 2019 klaar voor alle mensen.

Bijzonderheden van deze crypto exchange

In Nederland is er nog geen crypto broker die deze stap heeft ondernomen. Het zal ook nog wel even duren voordat de eerste grote Nederlandse crypto broker dit gaat doen. Er zijn natuurlijk wel enkele initiatieven geweest, maar veel nog niet. In Nederland zijn er veel brokers actief. Toch wordt Bitvavo gezien als een van de betere. Helemaal op het gebied van gebruiksgemak. Door de grote Nederlandse Bitcoin nieuwswebsite Bitcoinsaltcoins.nl is de exchange uitgeroepen tot de meest gebruiksvriendelijke van Nederland.

Handelen tegen lage kosten

Op de Bitvavo exchange is handelen tegen 0,00% tot 0,25% transactiekosten mogelijk. Hiermee worden zij in een klap de goedkoopste crypto handel in Nederland. Een enorme stap voorwaarts. Wellicht gaat dit wel de grootste en beste crypto exchange ter wereld worden? Je moet ergens beginnen!

Wat kan je hier kopen?

Op de nieuwe exchange kun je allerlei cryptocurrencies gaan kopen en onderling gaan ruilen. Je kan markten verwachten zoals Bitcoin naar Ether (BTC/ETH) of Litecoin naar Bitcoin (LTC/BTC). Daarnaast zullen er nog veel meer handelsparen en markten worden toegevoegd op de exchange, die zeker internationale ambities heeft. Wie op de exchange gaat handelen, kan in ieder geval honderden soorten digitale valuta kopen. Je kan het vergelijken met grote exchanges zoals Binance en Cryptopia.

Bewaren

Een groot voordeel van deze cryptobeurs is dat je er ook direct jouw valuta kan bewaren. Online wallets worden in allerlei vormen en maten aangeboden. Je kan hier na het handelen op de grote exchange, direct jouw valuta bewaren. Het bedrijf draait nu al langer dan een jaar mee en is in al die tijd zeer betrouwbaar en veilig gebleken. Neem gerust eens een kijkje of lees betrouwbare reviews over dit bedrijf goed door.

https://www.massagegunreview.nl/