Grotebomencheque
Image default
Banen en opleidingen

Boek een Black Belt training voor uw bedrijf in Amsterdam

Heb je het gevoel dat je bedrijf of organisatie niet zoveel groeit als je zelf zou willen? Dat is niet zo ongewoon. Het is een waar huzarenwerk om een bedrijf steeds op het goede spoor te zetten en te houden. Dat is een probleem waar zowel relatief jonge als bedrijven met heel wat ervaring op de teller mee te maken krijgen. Het is niet eenvoudig om een goed draaiende bedrijfsstructuur te creëren. Je moet rekening houden met talrijke invloeden van buitenaf én van binnenuit. Zo heeft iedere werknemer zijn eigen werkwijze, en moet je deze zo goed mogelijk in lijn van je zaak proberen krijgen. Soms is het natuurlijk gewoon geen match, maar soms is er enkel een extra duwtje in de rug nodig om een gesmeerde samenwerking te verkrijgen.

Gebaseerd op de principes van karate

Dat duwtje in de rug vind je bij L6Sigmacoach. Dit bedrijf uit Hoofddorp, dicht bij Amsterdam, creëert een Black Belt training op maat van je organisatie en je medewerkers. Je vraagt je misschien af waarvoor zo’n training dient. Wel, vergelijk het met de ‘belts’ die worden uitgedeeld in het karate. De kleur geeft een indicatie van welk niveau je bereikt hebt. Zo is de Black Belt training het hoogste niveau dat je kan bereiken dankzij deze firma in de buurt van Amsterdam. Voorafgaand aan deze training, is er ook nog de Yellow en de Green Belt. In iedere training komen er specifieke aspecten aan bod die helpen om de structuur binnen het team of binnen het hele bedrijf te verbeteren. Je krijgt handige tips mee die je na de training kan inzetten in je bedrijf. Het hoofddoel van deze opleiding is om te leren hoe je efficiënter kan gaan werken, en welke veranderingen daarvoor nodig zijn.

Til de structuur binnen je bedrijf naar een hoger niveau

Eén van de grootste factoren waarover een succesvol bedrijf beschikt, is een goede communicatie. Communicatie is de basis van een hele bedrijfsstructuur. Wanneer er scheuren zitten in de communicatie van je bedrijf, zal dit zich laten merken in de werkzaamheden en de sfeer op de werkvloer. Werknemers hebben vaak een leidinggevend figuur nodig, dat op een heldere manier de boodschap naar hen overbrengt. Wanneer dat ontbreekt, zien we vaak de structuur op losse schroeven staat en slecht een kleine tegenslag nodig heeft om te beginnen wankelen. Dankzij de Black Belt training van bovengenoemd bedrijf nabij Amsterdam, voorkomt u dat de bedrijfsstructuur uit evenwicht geraakt.