Grotebomencheque
Image default
Banen en opleidingen

Extra bijverdienen als productiemedewerker Gelderland via een uitzendbureau voor senioren

Wist u dat u als 65-plusser extra kunt bijverdienen wanneer u weer aan de slag gaat, bijvoorbeeld als productiemedewerker in Gelderland? Als u ouder dan 65 jaar bent en u nog niet van plan bent om de werkvloer de rug toe te keren, dan kunt u overwegen om weer aan de slag te gaan via een uitzendbureau voor senioren. U kunt extra bijverdienen door een paar uur per dag werkzaamheden te verrichten die niet inspannend hoeven te zijn. Een uitzendbureau voor senioren als Gelderland65plus heeft namelijk tal van leuke vacatures die passen bij uw leeftijd en opleidingsniveau. Het uitzendbureau kan u adviseren en bemiddelen tussen u en werkgever, omdat ze weten wat het betekent om een oudere werknemer in dienst te nemen.

Heeft het voordelen om als senior aan de slag te gaan als productiemedewerker in Gelderland?

Het heeft zeker voordelen als u een 65-plusser bent en weer aan de slag wilt. U kunt namelijk leuk bijverdienen, bijvoorbeeld als productiemedewerker in Gelderland, omdat er geen beperkingen zijn wat betreft uw pensioen of AOW. U hoeft dus niet bang te zijn dat u wordt gekort en minder AOW krijgt. Bovendien hoeft u na uw 65ste geen sociale premies meer te betalen, hetgeen betekent dat u netto veel meer overhoudt van uw loon. En u heeft de kans om totaal ander werk verrichten als u na uw 65ste weer gaat werken, wat een leuke invulling aan uw dag geeft. Bovendien biedt het ook voordelen voor werkgevers, zodat ze graag een 65-plussers in dienst willen nemen.

Reageer als senior op een vacature productiemedewerker in Gelderland

Bij het uitzendbureau voor senioren Gelderland65plus vindt u 65-plus vacatures voor zowel hoog- als laag opgeleid werk. Heeft u interesse bijvoorbeeld de vacature productiemedewerker in Gelderland, dan hoeft u als senior niet eens een cv in te leveren. U geeft gewoon op wanneer u beschikbaar bent en het uitzendbureau voor senioren gaat voor u aan de slag. 

https://gelderland65plus.nl/