Grotebomencheque
Image default
Banen en opleidingen

Je inschrijven bij een uitzendbureau in Breda bespaart je als ondernemer tijd

Als ondernemer kun je je heel gemakkelijk inschrijven bij een uitzendbureau in Breda. Je kunt nadat je dit hebt geregeld alle vacatures die je wilt laten vervullen aan dit uitzendbureau aanbieden. Zij gaan vervolgens op zoek naar een geschikte kandidaat. Het grote voordeel is dat je zelf geen selectie hoeft te maken uit misschien wel honderden sollicitaties waarvan het merendeel niet in aanmerking komt. Niets is zo tijdrovend als steeds maar weer afwijzingen te sturen. Daarnaast loop je dan alsnog het risico iemand uit te nodigen die totaal niet past bij jouw bedrijfscultuur. Raaak Personeel kan ervoor zorgen dat deze frustraties tot het verleden behoren.

Hoe werkt een gespecialiseerd uitzendbureau?

Een uitzendbureau zoals Raaak Personeel richt zich op bepaalde vakgebieden. Zij bieden ondersteuning bij het vinden van personeel in de bouw, de techniek, administratie, financiële dienstverlening, ICT en logistiek. Als je een vacature hebt voor een secretaresse, een timmerman of een IT specialist kun je deze bij hen indienen. Vervolgens gaan zij op zoek naar een geschikte kandidaat. Als deze niet in de kaartenbak zit gaat het uitzendbureau werven. Ook werknemers kunnen zich inschrijven bij een uitzendbureau in Breda en zo kan er een match ontstaan voor een openstaande vacature. Deze kandidaat of soms enkele kandidaten worden vervolgens aan het bedrijf gepresenteerd. Nu hoef je als ondernemer dus maar weinig tijd in de werving te investeren. Een geschikte kandidaat kan dan binnen enkele dagen aan de slag gaan.

Wat zijn de kosten voor een bedrijf?

Je inschrijven bij een uitzendbureau in Breda als bedrijf is vaak gratis. Je betaalt alleen als je gebruik maakt van de dienstverlening. Gaat iemand via het uitzendbureau bij jou aan de slag, dan betaal je hiervoor een vooraf overeengekomen vergoeding. Het uitzendbureau neemt alle zorgen uit handen. Het salaris wordt betaald, premies en loonbelasting worden afgedragen. Je hebt er verder geen omkijken meer naar. Als een medewerker goed bevalt kan je deze soms onder bepaalde voorwaarden in dienst nemen, hierover moet je dan met het uitzendbureau in contact treden. Soms wordt hiervoor een extra vergoeding in rekening gebracht.

https://www.raaakpersoneel.nl/

Gerelateerde artikelen

Extra bijverdienen als productiemedewerker Gelderland via een uitzendbureau voor senioren

Uw vacatures voor finance sneller en beter ingevuld

Op zoek naar een vacature voor monteur in Almere?