Grotebomencheque
Image default
Banen en opleidingen

Dankzij Neuro Linguïstisch Programmeren beter communiceren op de werkvloer

Met Neuro Linguïstisch Programmeren leg je de basis voor persoonlijke groei en effectieve communicatie. Het is een methodiek voor training, communicatieverbetering en coaching. Neuro staat hierbij voor de vijf zintuigen via welke informatie binnenkomt, Linguïstisch staat voor de manier waarop we zelf invulling aan de werkelijkheid geven en Programmeren staat voor het veranderen van ongewenste gedragspatronen om zo wenselijke uitkomsten te bereiken. Neuro Linguïstisch Programmeren, kortweg ook wel NLP genoemd, staat voor communicatie met jezelf én de buitenwereld.

Met een opleiding NLP je inzicht in communicatievaardigheden verbeteren

Omdat NLP communicatievaardigheden weet te verbeteren, vormt het een sterke ondersteuning voor tal van beroepsgroepen. Denk bijvoorbeeld aan sales, management of HR. Echter levert NLP voordelen voor elke professional die met mensen werkt. Volg je een cursus Neuro Linguïstisch Programmeren bij RaVisie, dan verkrijg je verhelderende inzichten over hoe communicatieprocessen tussen personen verlopen. De opleidingen van dit organisatieadviesbureau worden gekenmerkt door hun kwaliteit en persoonlijke begeleiding. De cursussen staan onder licentie van grondlegger Richard Bandler en zijn internationaal erkend.

Wat leer je tijdens een cursus NLP?

Neuro Linguïstisch Programmeren helpt je met het helder en effectief communiceren met je omgeving. Tijdens de opleiding leer je onder andere hoe verandermanagement is gestructureerd, hoe je je leiderschap vergroot en teambuilding stimuleert en hoe je mensen middels de juiste technieken kunt aansturen. Naast de NLP Practitioner opleiding bestaat er ook nog een verdiepende NLP Master Practitioner opleiding.

NLP verantwoord en efficiënt inzetten op de werkvloer

Organisatieadviesbureau RaVisie geeft je diepgaand inzicht in hoe deze methode werkt en op welke manieren je deze verantwoord en efficiënt inzet. Beide NLP opleidingen die door het bureau worden aangeboden, zijn goedgekeurd door de grondlegger ervan. Na het afronden van een opleiding is het de bedoeling dat je het geleerde direct kunt toepassen. Oefening baart kunst is dan ook een gezegde dat zeker voor Neuro Linguïstisch Programmeren opgaat. Het bureau organiseert dan ook regelmatig opfrisdagen.

https://ravisie.nl/