Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

De Kerbl H-trap dazenval, beste online koop voor 2016

De Kerbl Taon X dazenval is wederom de beste online koop voor dit dazen-seizoen!

Voordat u het aankomende jaar weer heerlijk in de tuin aan het werk bent, met uw paarden aan het rijden of langs het zwembad ligt beddenk dan goed dat het dazen seizoen werkelijk eind april al begint. De dazenvrouwtje hebben afgelopen jaar veel larven gelegd in rottende planten en slootbodems. Door een zacht winter en gunstig omstandig heden zijn we dan ook vrijwel zeker wel weer een dazenval nodig om met minder hinder lekker buiten te wezen. De dazenvallen en dazenvangers zijn de laatse jaren goed verbeterd in kwaliteit en wij dan dazenvanger moeten toch wel vermelden dat de beste koop de Kerbl dazenval is.

 

Enkele redenen waarom u voor de Kerbl Taon X dazenval zou moeten gaan.

  • De Kerbl dazenval heeft een geintergeerde grondboor en staat zeer stevig.
  • Het opvang bakje voor de dazen is zeer sterk
  • De kap en mantel zijn  uv bestendig en dit zorgt voor een lange levensduur van de dazenval.
  • De Taon X word geleverd inclsief pomp en duidelijke beschrijving
  • Met zijn gunstige prijs bij dazenvanger.nl ook de beste aanbieding

 

Het plaatsen en onderhouden van de Kerbl Taon X dazenval.

Voor het beste resultaat en de groote vangst aan dazen adviseren we de dazenval nabij begroeing te plaatsen, Ook is het belangerijk dat is de instructie (instalatie van de dazenval goed leest en volgt. Hierin staat vermeld en kunt u zien hoever de dazenbal onder de mantel van de taon x moet uitkomen, hier vangt de val veel meer dazen. ook is het belangerijk dat u de kerbl val na het seizoen goed droog en vriesvrij opbergt!.

 

We hopen dat u veel aan deze informatie heeft gehad, mocht u nou nog meer willen weten over de daas, het seizoen, over het kopen of juist maken van een dazenval dan verwijzen we u graag naar deze info pagina

Informatie over dazen 

 

https://dazenvanger.nl/kerbl-dazenval-taonx-dazenvanger.html