Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Een betrouwbare opslagruimte huren in IJsselstein

 

Wij wilden graag een goede, kwalitatieve en betrouwbare opslagruimte vinden in IJsselstein. Wij zijn namelijk woonachtig in IJsselstein en vonden het prettig om onze kostbare spullen niet thuis te hebben. Maar doordat wij deze spullen toch graag dichtbij ons wilden hebben, besloten wij om op zoek te gaan naar een opslagruimte in onze woonplaats bij Utrecht. Eerst hebben wij alle opslagruimtes uit IJsselstein en de omgeving op een rijtje gezet, daarna zijn wij gaan kijken naar de opslagruimtes waar wij wel een goed gevoel bij kregen. Al vrij snel bleek dat de Opslagman ons een fijn gevoel gaf en wij hier onze spullen wel durfden achter te laten.

 

Flexibele opslagruimtes in IJsselstein

 

Wij kwamen er snel achter dat de Opslagman goede opslagruimtes aanbiedt in de omgeving van IJsselstein. Wij vonden het in eerste instantie wel lastig om onze kostbare spullen direct achter te laten in een opslagruimte waarvan wij niet 100% zeker wisten dat deze betrouwbaar was, maar toch kregen wij wel een vertrouwd gevoel bij de Opslagman en durfden wij dit wel aan. De Opslagman had een aantal voordelen die wij erg aantrekkelijk vonden en waardoor wij wel sneller overtuigd waren. Zo is de Opslagman erg flexibel: de opslagruimte is iedere dag kosteloos op te zeggen of te wijzigen naar een grotere- of kleinere ruimte. Hierdoor zaten wij niet direct aan een vervelend contract vast en konden wij gelukkig zelf bepalen wanneer wij de opslagruimte zouden opzeggen.

 

Erg veel voordelen

 

Natuurlijk waren er nog veel meer voordelen van de Opslagman als het gaat om het huren van een opslagruimte. Zo was er geen sprake van tussentijdse verhogingen en/of bijkomende kosten. Op de website stond de laagste prijs en wij hebben nooit meer betaald dat die prijs. Wij hoorden van kennissen van ons dat andere opslagruimtes in de omgeving wel deden aan tussentijdse verhogingen. Wij zijn daarom erg blij dat wij voor de Opslagman hadden gekozen. De veiligheid sprak ons ook erg aan: de ruimtes zijn altijd beveiligd door middel van camera’s en een toegangscontrole systeem, maar ook goed geconditioneerd.

 

Zeer tevreden

 

Wij zouden een opslagruimte in IJsselstein van de Opslagman zeer aanraden. Er zijn een aantal unieke voordelen en je weet precies waar je aan toe bent. Wij vonden betrouwbaarheid het belangrijkste en dit was zeker aanwezig bij de Opslagman in IJsselstein!