Grotebomencheque
Image default
Groothandel

Een broodleverancier die ambachtelijk brood levert aan de horeca

Veel restaurants serveren brood als voorafje, zodat hun gasten minder lang hoeven te wachten op hun eten. Dat is zeker een goed idee, maar al lang niet origineel meer. Wil je toch uitblinken ten opzichte van de andere restaurants die dit doen, dan kies je het best voor uitzonderlijk brood. Het rustieke brood van Bussing Brood bijvoorbeeld. Deze broodleverancier voor de horeca bakt al generaties lang ambachtelijk brood. Dit doen ze volgens oud familierecept. Met hun brood maak je zeker een goede indruk op je gasten!

Upgrade de lunchkaart van je restaurant met de lekkerste broodgerechten

Natuurlijk is het brood van deze broodleverancier voor de horeca voor veel meer te gebruiken dan als voorafje alleen. Zo doet het brood het ook goed op de lunchkaart van je restaurant. De rijke smaak is goed te combineren met diverse ingrediënten. Bovendien heb je de keuze uit diverse broodsoorten, waardoor er altijd wel brood tussen zit dat perfect bij je gerechten past. Met het heerlijke brood van deze leverancier transformeer je een simpele tosti in een echte delicatesse. Ook sandwiches komen beter tot hun recht wanneer je rustiek brood gebruikt. Wil je de lunchkaart van je restaurant uitbreiden, maar heb je inspiratie nodig? Bekijk dan de recepten op de site van Bussing Brood. Hier vind je originele gerechten met brood in de hoofdrol. Deze zijn zeker een goede toevoeging aan jouw kaart!

Persoonlijk advies bij het kiezen van het juiste brood

Kies voor Bussing Brood als broodleverancier voor jouw horeca en geef je gerechten een upgrade met hun heerlijke ambachtelijke brood. Wil je voor je dit doet eerst de broodsoorten zelf uitproberen? Ook dat is mogelijk. Vraag een sample pakket aan, dan komen ze bij je langs om je de broden te laten proeven. Indien gewenst voorzien ze je dan gelijk van advies. Zij weten namelijk precies welke broodsoorten het best bij welke gerechten passen. Zo weet je zeker dat alle ingrediënten elkaar perfect complementeren.