Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Een echtscheiding laten beëindigen bij Mediation uit Amersfoort

Sinds mijn man en ik steeds ongelukkiger worden van elkaar, hebben we besloten om een mediation uit de omgeving van Amersfoort te vinden die ons kon helpen met het opzetten van een echtscheiding. We merkten beide dat we niet meer samen konden leven en dat dit het einde was van onze relatie. Gelukkig is er nooit ruzie over geweest en zijn we nog steeds bevriend met elkaar. Maar we moesten het natuurlijk wel officieel laten gebeuren.

Mediation uit Amersfoort is goed voorbereid en weet wat ze doet

Toevallig kende ik een goede vriendin van mij die mij eerder had aangeraden om naar mediation uit Amersfoort te gaan omdat ze daar goede ervaring mee had. Dus ik ben op de website gaan kijken van Anniek Schuurs Mediation en zag inderdaad dat zij ook echtscheidingen deed. Dus heb ik daar een afspraak gemaakt om te kijken of ze echt iets voor ons kon betekenen. Tijdens de afspraak had ik meteen het gevoel dat ze goed naar ons kon luisteren en dat ze haar werk serieus nam. Bovendien kon ze meteen aan ons vertellen hoe het proces zou werken en dat stap voor stap. Hierdoor kregen wij een beter overzicht van alles dat er moest gebeuren.

Compleet afgerond

Nadat we na een heel proces alles hadden doorlopen, was het nu eindelijk zover om de contracten te gaan ondertekenen dat we een echtscheiding ging plaats vinden. Dit vonden wij beide wel een lastig moment maar de mediator heeft ons goed gerustgesteld en wist precies hoe ze met deze situatie om moest gaan. Daarnaast was alles geregeld en hoefde we in principe alleen het contract te tekenen en een kopie meenemen voor ons zelf. Ik ben erg blij dat ik naar mijn vriendin heb geluisterd en voor Anniek Schuurs Mediation ben gegaan.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de verschillende diensten die Anniek Schuurs Mediation voor u kan regelen? Bekijk dan de website via www.anniekschuursmediation.nl voor meer informatie over de werkwijze en hoe alles verder in zijn werking gaat. U kunt daar ook direct contact opnemen met het bedrijf.