Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Een fijn polssieraad voor de elegante vrouw

Een fijn polssieraad voor de elegante vrouw, een tennisarmband, een tennisarmband mag niet ontbreken in het sieradenkistje van de moderne vrouw. De tennisarmband ontleent zijn naam aan de bekende tennisster Chris Evert. Zij droeg tijdens een wedstijd haar door George Bedewi ontworpen diamanten armband. Een prachtig ontwerp, smal en sierlijk, daar moest de wedstrijd voor worden stilgelegd. Sinds die tijd is de diamanten tennisarmband populair bij vrouwen van alle leeftijden. Sportief, elegant en vooral heel vrouwelijk: een must voor iedereen. Dit is dan ook een prachtig sieraad om cadeau te geven of te krijgen. Welke vrouw loopt hier niet warm voor?

 

Een tennisarmband kopen

De diamanten tennisarmband is niet zomaar overal te koop. Dit sieraad is met zorg en aandacht ontworpen, waarbij vooral de zetting van de diamanten belangrijk is. Hierbij heb je de keuze uit diamantjes van verschillende groottes, allemaal op vakkundige wijze gezet. Sommige van deze armbanden bevatten meer dan 100 fonkelende diamantjes: daar val je pas echt mee op. De briljant slijpvorm zorgt voor een prachtige lichtweerkaatsing: dit is dan ook de meest gekozen slijpvorm bij de tennisarmband. Let ook eens op de kleur van de diamanten: hoe kleurlozer, hoe waardevoller en ook duurder. Beter kies je voor een diamantenkleur als Wesselton, wat nog steeds een uitstekende kwaliteit is.

 

Het fijnste sieraad

Diamanten sieraden zijn populair bij man en vrouw. De tennisarmband is een van de fijnste sieraden voor vrouwen. Een stijlvol ontwerp dat prachtig te combineren is met een mooie outfit, uitgaanskleding of cocktailjurk. De tennisarmband siert de vrouwenpols op elk moment van de dag. Vaak geeft de partner dit sieraad aan de vrouw cadeau, de moderne vrouw verrast zichzelf hiermee. Ben jij al gespot met dit sieraad? Laat jezelf stralen en kies wat bij jou past: wij zijn enthousiast over de tennisarmband. We love diamants.

https://www.diamantendeals.nl