Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Een garage vinden in de omgeving van Renswoude

Ik was op zoek naar een garage in de omgeving van Renswoude die mij kon helpen met het repareren van een oldtimer. Deze heb ik via marktplaats gekocht voor een goede prijs en wilde ik zelf helemaal opknappen. Dat was voor een deel gelukt, totdat ik besefte dat er iets gigantisch mis was met de motor van de auto. Er zat een bepaalde lekkage in die ik zelf niet kon repareren. Veel garages hebben geen verstand van oude auto’s. Dus moest ik zoeken naar een garage die dit wel wist en mij hiermee kon helpen. 

Een garage met expertise over mijn auto in Renswoude

Ik wilde graag een garage uit de omgeving van renswoude die veel ervaring had met oldtimers en deze zonder moeite kon repareren. Gelukkig had ik via een collega van mij gehoord dat zij een goede garage kende waar ze oldtimers weer ombouwen in bruikbare modellen. Dit leek mij de ideale plek, dus vroeg ik om de naam van het bedrijf. Dat was Garage Geurtsen. Op de website kon ik makkelijk contact met hen vinden en snel een afspraak maken voor mijn auto. Ik was heel benieuwd wat ze voor mijn wagen konden doen en of ze echt zo goed zijn zoals mijn collega dat zegt. 

Goed advies en reparatie

Op de dag van de afspraak heeft een sleepwagen mijn oldtimer naar de garage gebracht om hem daar verder te controleren. De medewerkers stonden mij al op te wachten en waren meteen geïnteresseerd in de wagen. Ik vond het enthousiasme van de jongens erg leuk, maar uiteindelijk moest er een probleem opgelost worden. Ze gingen naar het probleem kijken en binnen een paar minuten konden ze mij al vertellen wat er precies aan de hand was en hoe we het konden oplossen. Er moest een nieuwe motor in van deze specifieke wagen, maar die konden ze bestellen voor mij en daarin erin zetten. Dit vond ik goede service en de prijs was ook erg goed. Ik heb meer gekregen dan ik dacht.

Wilt u meer weten over de diensten van deze garage? Bekijk dan de website via www.garagegeurtsen.nl.