Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Een houten picknicktafel

Heb je al eens gehoord van onze ambachtelijke houten picknicktafel? In onze werkwijze maken en ontwerpen we alleen handgemaakte en duurzame houten picknicktafels, tuintafels en tuinbanken. Dat doen we met een kwaliteit die zijn gelijke op deze markt nog niet kent! Doordat we alles met de hand maken, hebben we een goed oog voor detail. Op deze manier kunnen we de kwaliteit aan onze klanten garanderen. Welk hout gebruiken we? Onze picknicktafels worden gemaakt van eikenhout of van douglashout. Dat zijn allebei houtsoorten die tegen een stootje kunnen. Daarom zijn onze producten ook heel stevig, en kunnen ze na aankomen jarenlang meegaan.

Een ambachtelijke picknicktafel

Een ambachtelijke houten picknicktafel ziet u tegenwoordig niet veel meer rond liggen, maar het kan toch leuk zijn om zoiets in de tuin te hebben staan om in de zomer aan te kunnen zitten en eten. Naast picknicktafels maken we ook tuintafels en banken voor onze klanten, deze zijn uiteraard ook allemaal met de hand gemaakt. Al onze producten worden gemaakt van eikenhout of douglashout, deze soorten zijn stevig en gaan lang mee. De plankdiktes waarmee we werken zijn 5-7cm, en iedere plank kan wel 150 tot 200 kilo wegen! Zo krijgen we zeer zware tafels, die ook weer heel lang mee kunnen gaan en gewoon oerdegelijk zijn!

Houtenpicknicktafelkopen.nl

Ondanks het feit dat we niet aan massaproductie doen, en dus niet heel veel tafels tegelijkertijd aan de lopende band produceren, is het wel mogelijk om in overleg meerdere tafels tegelijkertijd bij ons te bestellen. Dat is vooral handig voor onze klanten die in de horeca zitten, bedrijven, hoveniers en ook nog particulieren. Die hebben natuurlijk vaak meer dan een tafel nodig, en dat kan bij ons ook gewoon. Dat deze tafels tegelijkertijd gemaakt worden betekent natuurlijk niet dat er aan de kwaliteit wordt afgedaan, ze krijgen allemaal dezelfde hoeveelheid aandacht waardoor ze nog steeds oerdegelijk en ambachtelijk blijven. Benieuwd naar wat we allemaal in ons assortiment hebben? Neem een kijkje op onze website, daar staan allemaal foto’s van onze producten met beschrijvingen erbij waar ze geschikt voor zijn.

Bekijk alle picknicktafels op https://www.houtenpicknicktafelkopen.nl/.

Gerelateerde artikelen

Kan het eigenlijk kwaad?

Wat je rechten zijn vind je op auteursrechtvrij.nl

Hoe moet de voorkant van jouw scriptie eruit zien?