Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Een makelaar uit Veenendaal die meer doet dan alleen verkopen

Al voor een langere tijd ben ik op zoek naar een goede makelaar in de omgeving van Veenendaal. In het begin hadden we altijd dezelfde makelaar waar we terecht konden voor onze vragen en het verkopen van onze huizen. Echter is het bedrijf nu overgenomen door andere mensen en nu is het helemaal niet meer zoals het hoorde te zijn. Daarom hebben we besloten om voor onze verkoop en vragen van het huis weg te gaan en naar een andere makelaar te stappen.

Een makelaar in Veenendaal vinden voor ons

Nu was het nog de vraag of we een goede makelaar in de omgeving van Veenendaal konden vinden, die ons voor een goede prijs kon helpen. Het was nog een pittige zoektocht, omdat sommige makelaars niet heel vriendelijk tegenover ons waren en het alleen maar over het huis verkopen en niet over hoe onszelf. Nu hebben we er ongeveer drie gehad en waren we de zoektocht een beetje zat aan het worden. Totdat een goede vriend van ons zei dat we eens bij Zonnenberg Makelaardij moest gaan kijken. We vertrouwen hem op zijn woord en zijn daar eens naar binnen gegaan. Er was direct iemand die ons wilden helpen en we hadden een kort gesprek.

Een goede service geleverd

In het gesprek hadden we allebei een goed gevoel over deze makelaar. Ze waren erg vriendelijk en konden ons echt goed advies geven over hoe we alles konden regelen qua huis. We zijn met hen in zee gegaan en binnen no-time hadden we ons huis verkocht aan een leuk stel die een hoog bod hebben geboden. Daarnaast hadden we nog veel contact met de makelaar om alles netjes af te ronden. Bij de overdracht is alles soepel verlopen en het was precies zoals we hadden verwacht.

Bezoek de website

Bent u benieuwd wat Zonnenberg Makelaardij voor u kan betekenen? Bekijk dan de website https://www.zonnenbergmakelaardij.nl/ voor meer informatie over alle soorten diensten die zij aanbieden. Daarnaast ziet u ook het aanbod qua huizen wat zij nu hebben. Of neem gerust met hen contact op.