Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Een nieuwe keuken of badkamer bij TD Interieurbouw

TD Interieurbouw staat al jaren lang klaar om klanten te helpen bij het realiseren van hun droominterieur. U kunt bij TD interieurbouw terecht voor zowel particuliere opdrachten als zakelijke opdrachten.

TD interieurbouw voor zakelijke klanten

Zoals voorheen geschreven staat TD interieurbouw onder andere klaar voor zakelijke opdrachten. Hierbij kunt u denken aan het interieur van uw kantoor of winkel. Het interieur van een kantoor is erg belangrijk omdat deze fungeert als visitekaartje naar uw klanten maar ook de rest van uw bedrijf representeert. De uitstraling hierbij is erg belangrijk en moet aansluiten bij de missie en visie van uw organisatie. U start het proces samen met de professionals – hierbij staan uw wensen en ideeën centraal en wordt alles met u, ten alle tijden, overlegd. U wordt eerst om uw wensen en ideeën gevraagd zoals het team een beeld krijgt van het gewenste interieur voor uw kantoor of winkel. Nadat de wensen zijn besproken, wordt het concept gerealiseerd door middel van een 3D ontwerp. Tijdens dit 3D ontwerp kunt u nog eventuele aanpassingen doorgeven die er gemaakt moeten worden.

TD interieurbouw voor particuliere klanten

Ook staat TD interieurbouw klaar voor particuliere opdrachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan keukens, badkamers maar ook aangepaste meubels voor mensen die extra hulp nodig hebben. U kunt bijvoorbeeld een keuken op maat laten maken. Dit is altijd een unieke keuken die speciaal ontworpen is voor u. Speciaal voor rolstoelgebruikers zijn er ook keukens die in hoogte verstelbaar zijn zodat meerdere mensen gebruik kunnen maken van de keuken. Ook zijn er TV meubels met een lift. Dit zorgt ervoor dat uw televisie vrijwel niet zichtbaar is als u er geen gebruik van maakt. Dit zorgt voor meer rust en ruimte in uw woonkamer. Ook badkamermeubels kunt u verkrijgen bij TD interieurbouw. Zij vinden als geen ander dat een badkamer praktisch moet zijn maar ook stijlvol. Kies daarom voor de op maat gemaakte meubels zodat u de ruimte van uw badkamer optimaal kunt benutten. Zo kunt u makkelijk bij ieder kastje en heeft u genoeg opbergmogelijkheden voor uw toiletartikelen.