Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Energie Acties

 

Veel mensen blijven jarenlang bij dezelfde energieleverancier en kijken nooit naar energie acties. Er kunnen verschillende redenen voor zijn dat ze nooit bij een andere maatschappij gaan, waardoor ze veel geld zouden kunnen besparen.

Verandering van maatschappij

Een belangrijke reden voor veel mensen is dat ze niet van verandering houden. Ze zien het als een grote stap om over te stappen naar een andere leverancier en beginnen hier liever niet aan. Het kan zijn dat ze bang zijn dat de nieuwe maatschappij tegenvalt en blijven liever bij een maatschappij die ze vertrouwen, zelfs als de prijzen daar duurder zijn. Ze weten dat hun vertrouwde maatschappij niet zomaar zal veranderen, wat ze prettig vinden.

Onwetendheid over overstap

Een andere mogelijkheid waarom mensen niet overstappen naar een goedkopere maatschappij is dat ze niet weten hoe dit moet. Ze hebben geen idee wat overstappen zal inhouden en zijn bang dat ze tijdens de overstap tijdelijk zonder gas of stroom komen te zitten. Daarnaast kan het zijn dat ze niet weten hoe ze een andere maatschappij moeten benaderen.

Energiemaatschappijen vergelijken

Voor deze mensen is Energie Acties een handige website. Energie Acties vergelijkt alle aanbiedingen die er zijn en zet deze duidelijk op een rijtje. Je kan selecteren wat voor soort aanbieding je zoekt en wat voor soort contract je zou willen. Het is mogelijk om te kiezen voor welkomstcadeaus van de nieuwe maatschappij, maar je kan ook voor korting kiezen. Als je vragen hebt over de overstap of niet goed weet hoe je een aanbieding moet uitkiezen, staan ze altijd voor je klaar. Per mail of telefoon is het team, dat bestaat uit jonge energie fanaten, dagelijks bereikbaar.

Bespaar snel veel geld!

Door ervoor te kiezen om over te stappen naar een maatschappij met goedkopere tarieven zul je in de korte, maar vooral de lange termijn veel geld besparen. Laat je dus niet langer tegenhouden en kies snel een van de energieaanbiedingen uit op Energie Acties!