Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Entresolvloer kosten

Men denkt vaak onterecht dat het plaatsen van een entresolvloer veel kosten met zich meebrengt. Een entresolvloer is vele malen goedkoper dan een verbouwing of verhuizing. Allereerst: wat is het precies? Een entresolvloer is een vrijstaande etagevloerconstructie waardoor u uw beschikbare ruimte verdubbelt. Dat klinkt ideaal en dat is het ook, u bespaart namelijk geld op deze manier. De entresolvloer kosten van Nolte zijn zeer aantrekkelijk.

Een entresolvloer verdient zichzelf terug

De kosten die een entresolvloer met zich mee brengt, zijn in zijn totaliteit beduidend lager dan een verbouwing of nieuwbouw. De totale prijs van een entresolvloer varieert. Dit heeft te maken met verschillende factoren. Een daarvan is het materiaalsoort van de vloer, elk materiaal heeft natuurlijk een andere prijs. De entresolvloeren van Nolte worden volledig doorberekend, zijn voorzien van een CE-kenmerk en voldoen aan de vastgestelde veiligheidseisen. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Naast het materiaalsoort spelen ook het draagvermogen en de kolomafstanden een rol in het kostenplaatje. In theorie geldt: hoe kleiner de kolomafstanden, des te voordeliger de entresolvloer. De terugverdientijd van een entresolvloer bedraagt gemiddeld 2 jaar, in sommige gevallen slechts 16 maanden. Als u het vergelijkt met een verbouwing of verhuizing is het plaatsen van een entresolvloer dus vele malen goedkoper.

Bekijk de website

Nolte is uw betrouwbare partner ten aanzien van advies, ontwerp, planning en montage van een entresolvloer. De entresolvloer die zij voor u maken is volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. Er wordt maatwerk voor iedere klant geleverd. Wilt u meer informatie over de entresolvloer kosten van Nolte? Neem eens een kijkje op de website.

https://www.entresolvloeren.nl/